Hola hola... Zdjęcie zatytułowane jest "z dziećmi", a nie "ze swoimi dziećmi", więc Bernadeta może "dziećmi" nazywa swoich kolegów z klasy :P
Dawno tak się nie rechotałam ;-)
Gazdo, Justyś, Asiu, Plamiasta, Uho, Kasiu dziękuję za dobre słowo, uśmiech nie zejdzie mi z Twarzy, gdy będę myślała o Waszych komentarzach ;-)
[ Dodano: 2012-08-10, 20:59 ]
Gazda napisał/a:
chyba z rodzeństwem...
Oczywiście ;-) Duśka i Maciejka to przecie rodzeństwo ;-)
_________________ --
Bernadeta
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Bernadko, jakoś moje szanse na wygraną w totka są ciągle na tym samym poziomie, nawet 3 nie mogę trafić...
Dlatego chcę wszystkim przypomnieć że niestety wszyscy z pieniędzy żyjemy, dlatego proszę o pomoc w spopularyzowanie dosyć wstydliwego, bo mówiącego o pieniądzach wątku, może zanim mnie wywalą z Forum ktoś dołączy się do akcji.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich zaglądających tutaj prosząc o odwiedziny na stronie
Widzę,że jest mnóstwo pięknych zdjęć-te ostatnie z gór są super,to i ja swoje dołączę.Dokładnie swoich Wnuków.Dominik -prawie 3 latka,Adaś 2miesiące i jeden tydzień.Mieszkają w UK,ale my ich odwiedzamy.
[ Dodano: 2012-09-15, 23:25 ]
Nie udało mi się załączyć zdjęć.Próbuję jeszcze raz.
[ Dodano: 2012-09-15, 23:28 ]
I jeszcze Dominik.
[ Dodano: 2012-09-15, 23:29 ]
I znowu zle,Jedno zdjecie za dużo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum