Ciężko ,ciężko coraz gorzej głownie z moją mamą ciągle płacze ,ciągle mówi ,że dla Niej sie życie skończyło ehh już niewiem jak jej pomóc .Wiem ,że była u psychologa ale stwierdziła ,że ona nie potrzebuje pomocy Nie jest sama ja jestem u mamy raz dwa razy w tgodniu nie mieszkamy w tej samej miejscowosci ,bra jest na mejscu wiec codziennie się widzą i gronooo przyjaciól który naprawdę mamie pomagają .Wiem jak cierpi ,jak jej ciężko co mogę jeszcze zrobić ????
_________________ Tatulek [*] 12-12-2011 godz 7:50 .Spoczywaj w Pokoju.
Asiu, ja to moja Mame " szantazuje " , bo tez tak mowi. Dokladnie tak samo !
I jak zaczyna mowic, ze dlaczego Bog pozwoll jej przyzyc taka operacje, ze jej operacja byla niemozliwa, a Tata po udanej operacji i mimo wszystko , jego zabral..
Ja wtedy zwyczajnie, furkam na Mame i mowie..no to teraz ja w pracy juz nie bede robic, tylko myslec, czy Ty nie placzesz w domu, bede sie stresowac i jeszcze wiecej chorowac. I wtedy juz mnie w ogole z pracy wywala.
No i mam bardzo duzy AS w rekawie.. temat mojego spania..i wtedy Mama sie reflektuje.
Wiesz jak to pisal Stachura... dajmy czasowi czas..a czasami odpowiednie podejscie..
Asiu - tak szczerze Ci powiem, ile razy ja w pracy czy w domku, czy nawet tramwaju zaplacze..dzis musialam sie udac na dluzsze posiedzenie do toalety w pracy... poplakac
Asiu myślę że nikt nigdy do końca nie ogarnia swoich problemów swojego życia, dlatego szukamy wsparcia u innych ludzi, próbujemy zapanować nad własną niemocą, bezsilnością.
Myślę że wiara i zwątpienie leżą tuż obok siebie, tak niekiedy niewiele potrzebujemy aby uwierzyć na nowo, aby z dna zwątpienia przenieść się na szczyt euforii i nadziei.
Zbliżają się Święta, oby były łaskawe dla Ciebie i CAŁEJ Twojej rodziny, oby udało odbudować się wiarę i nadzieję, a zwłaszcza siły do dalszej walki.
Tego z całego serca życzę, Wam i sobie również
Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje,
mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.
Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary,nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja!
Benia z Familią swą
_________________ --
Bernadeta
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum