oj Krzys miota , miota i konca nie widać.Dawno temu pewne malutkie dziecko na moje pytanie "co robił tatuś" odpowiedziało Tatuś " gigał" i się obalał to ja gigam bez obalania pozdrawiam
_________________ ...Przyjaciele są jak Anioły,które podnoszą Nas,kiedy nasze skrzydła mają kłopoty z przypomnieniem jak sie lata....
'Gigania' nigdy dość gdy ma jakiś cel... a tatuś też był tyrpany bez ustanku i nie mógł 'upierdliwych' much się pozbyć...(bez urazy)...
Miłej niedzieli Bożenka,
Ps. Przyszły chmury i zaraz ma padać ale to nic, zupa mi się 'skrochmaliła'
[ Dodano: 2013-08-25, 14:38 ]
- dzięki za kliknięcia na: 'Pomógł'. To znaczy, że moje myślenie nie jest odosobnione. Nie chciałem nikogo urazić w poście wydzielonym... liczy się dobro Onkologicznych i dobro Forum.
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Cos tu nie rozumiem , daczego juz nie jestes Krzyś Przyjacielem forum? Tak czułam ,że ten konflikt z ikonkami będzie miał ciag dalszy. Ide dalej dochodzić do siebie to mulenie jest nie do zniesienia,biorę tabletki ale nie pomagają
_________________ ...Przyjaciele są jak Anioły,które podnoszą Nas,kiedy nasze skrzydła mają kłopoty z przypomnieniem jak sie lata....
Bożenko, chętnie dołączę do Ciebie i Fraszki
Na to mulenie może pomoże zimna cola.
Trzymaj się, jak na dzielnego pacjenta przystało
My spokojnie poczekamy
Tak czułam ,że ten konflikt z ikonkami będzie miał ciag dalszy.
Nie Bożenko, to co się stało - stało się wynikiem zupełnie czegoś innego.
Bożenka napisał/a:
Ide dalej dochodzić do siebie to mulenie jest nie do zniesienia,biorę tabletki ale nie pomagają
Jakie bierzesz tabletki?
W Polsce refundowane są środki p/wymiotne, które w Europie dawno już nie są stosowane.
W Polsce można je natomiast (te stosowane w krajach zachodnich Unii E.) nabyć odpłatnie. Nie każdego na to stać, ale nie jest to "majątek".
Polskie Towarzystwo Onkologiczne jak i Polskie Towarzystwo Onkologii Klinicznej na zjazdach edukacyjnych uczą polskich onkologów by ci informowali Chorych o możliwościach wykupienia skutecznych leków p/wymiotnych. Niestety na te kongresy dociera tylko część polskich onkologów.
pozdrawiam ciepło.
Witam ,dziekuję za zainteresowanie. W tej chwili posiadam dostep do tabletek o nazwie SETRONON i Zofran. W tym razem biorę Setronon raz dziennie.Jesli jest cos jeszcze co działa przy Gemzarze i Carbo to z góry dziekuję za info.
Emend tak się naywa ten lek Bożenko. Niestety kosztuje ponad 200 zł ale w niektórych chemiach jest refundowany:)
Mnie żaden Zofran nie pomagał tylko Emend:)
Cmoczki
Witanko dzis mam szczególny dzień.Nie wiem czy juz pisałam ,ale odrosły mi włosy ok 3cm. Z jednym małe ale... one poprostu stoją dęba TAK jakbym była podłączona do prądu nie pomaga ,gdy je mocze stoją jak struny. Postanowiłam po roku rozstac się z czapką <peruka> ,więc muszę odwiedzić fryzjera, ciekawe czy je okiełzna czy zgoli mnie znowu miłego dnia
Bożenka, myślę, że nie masz czym się martwić bo wszystkie krótkie włosy stoją dęba. Mój M. ma też takie a jak już podrosną to dopiero się kładą
Ważne, że rosną i z tego trzeba się cieszyć
_________________ Lidia
Nauczmy się kochać ludzi....bo tak szybko odchodzą.
Lidzia stoją ,ale na końcu się kręcą w życiu mi się nie kręciły.A zapomniałam, zrobiła mi siostrzyczka kolorek - kawa palona ładnie nawet wyszło, nio nic suszę to cosik na głowie niech sie fryzjer martwi.W najgorszym wypadku strzele sobie brylantynkę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum