W takim razie napiszcie do prof. Rutkowskiego. W Warszawie powinni przyjmować na badania z wykorzystaniem TVEC. Ten lek jest dedykowany dla osób z przerzutami podskórnymi.
Tata jest u profesora właśnie na badaniach klinicznych, nic nam nie mówił o innych badaniach...myśleliśmy, że w tym czasie zaczynają się tylko...napiszę maila do profesora.
[ Dodano: 2017-07-30, 00:45 ]
dziękuję raz jeszcze, od razu napisałam do profesora, zobaczymy, co napisze...
Profesor odpisał, że dalsze decyzje będą po tomografii, którą tata ma już za tydzień i że opcja TVEC jest dla taty gorszą opcją niż obecne badania...nie wiem dlaczego, ale pozostaje mi tylko zaufać lekarzowi. Dziękuję za pomoc
Widocznie na tatę immunoterapia nie działa. Podobno regresji brak, a parametry nerkowe mocno zawyżone. Oprócz płukania dostał lek na nerki (nie wiem co?) i w przyszłym tygodniu ma mieć s 3 serie.....celowanej, jakieś naświetlania (i tu tata nie wie co- czy mogłoby chodzić o protonoterapię? Jaka jest jej skuteczność przy czerniaku rosianym? Pozdrawiam.
Witam. Tata słabnie corsz bardziej. Potrzebuje namiary na dobrego prywatnego lekarza przyjmujacegi tez w szpitalu. Jesteśmy z Tychów. Tata ma coraz mniej sił na wyjazdy do warszawy. Proszę o jakieś namiary! Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum