Dzisiaj jako ,że mój syn choruje na autyzm ma nauczanie indywidualne. Nauczycielka od historii chciała obejrzeć moje papugi. Zazwyczaj nie pozwalam, bo bardzo nieładnie witają gości. I tak też było tym razem, pani do ptaszków zagadała, na co otrzymała tak soczystą wiązankę przekleństw,że aż ją zamurowało. Nie mogła przestać się śmiać i młody miał lekcję na luzie.
Jutro z rana mam mocne postanowienie,że włączam dyktafon i nagram skubańca. Potem podrzucę link żeby można było posłuchać co ten łobuziak mój wygaduje:-).
Jutro z rana mam mocne postanowienie,że włączam dyktafon i nagram skubańca. Potem podrzucę link żeby można było posłuchać co ten łobuziak mój wygaduje:-).
Trzymamy za słowo zajefajny pomysł puszcze mojemu szefowi jak mu będę chciał cośniecoś powiedzieć
Dziś się zawzięłam i nie spałam w dzień ( pomimo nie przespanej nocy) żeby zasnąć wieczorem jak niemowlę. Zobaczymy co wyjdzie z mojego planu. Jeśli nie zadziała, to spotkamy się w wątku dla bezsennych:-)
Dziś się zawzięłam i nie spałam w dzień ( pomimo nie przespanej nocy) żeby zasnąć wieczorem jak niemowlę. Zobaczymy co wyjdzie z mojego planu. Jeśli nie zadziała, to spotkamy się w wątku dla bezsennych:-)
No i gdzie papugi, gdzie dyktafon co??!!
Co tam u Ciebie gabi? Zagadały Cie papugi
[ Dodano: 2012-03-08, 04:54 ] Gabi widzę jak cisza to cisza ale i tak z okazji tak milutkiego święta przesylam Tobie i zaprzyjaźnionym z Tobą kobitkom no i śpiewam z tej okazji
http://www.youtube.com/watch?v=G9zCbVDvQjA
Majkelku wybacz ale mam jakiś dyktafon do dupy,nagrywa tylko 15 sekund. Oczywiście dyktafon w komórce . Muszę pokombinować z telefonem męża bo u niego lepszy dyktafonik. A papugi gadają jak co rano.
Dziękuję za życzenia, właśnie wybieram się zrobić sobie przyjemność do Sephory
Ja już po zakupach, gęba się cieszy jak małemu dziecku. I nawet zafundowałam sobie loda pistacjowego. Jadłam go z takim smakiem,że chyba wyglądałam głupio. Spotkałam w centrum handlowym swoją profesor gastrolog. Pogadałyśmy chwilkę, za loda pogroziła paluchem. A co tam, jak smakował tak bardzo,że grzech było nie zjeść
Oj Anelciu gadają takie głupoty,że głowa boli. Obiecuję ,że je nagram i wrzucę gdzieś plik żeby można było posłuchać. Muszę to zrobić rano, bo wtedy najlepiej gadają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum