Och, chyba mnie nikt nie okrzyczy za to, że napiszę (bo cieszę się jak nie wiem co...) - że lada moment będziemy mieć na świecie dzidziusia
To chłopczyk, na tę chwilę wydaje się, że zupełnie zdrowy. Mamusia czuje się bardzo dobrze .
Chyba mi się uda z nimi za 2 dni w Warszawie zobaczyć
DumSpiro-Spero, -dobrze,że jesteś
Pozdrów proszę Malęństwo i Jego Mamę,no i oczywiście Tatę również od takiej sobie jednej forumowiczki,już babci dwóch chłopczyków
Och, chyba mnie nikt nie okrzyczy za to, że napiszę (bo cieszę się jak nie wiem co...) - że lada moment będziemy mieć na świecie dzidziusia
To chłopczyk, na tę chwilę wydaje się, że zupełnie zdrowy. Mamusia czuje się bardzo dobrze .
Chyba mi się uda z nimi za 2 dni w Warszawie zobaczyć
bo cieszę się jak nie wiem co...) - że lada moment będziemy mieć na świecie dzidziusia
- bardzo się cieszymy i pozdrawiamy szczególnie mamę i dzidziusia
I koniecznie całus w piętkę dla Maleństwa ;-)
_________________ --
Bernadeta
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
_________________ Babcia - Leiomyosarcoma, przerzuty na płucach, wątrobie, mostku i śledzionie
Moja najdzielniejsza na świecie(*)kiedyś wyjdzie mi na spotkanie
NO TO SIE URODZILO chłopczyk malutki 2080 waga, 43 cm długi. Dostał 9 punktów w skali apgar, cudownie . Mama i synek czuja się dobrze. Wszystkim którzy trzymali kciuki i się modlili dziękuje. I proszę o więcej dla mamy chłopca. DUUZA bużka dla was kochani
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum