krzysiek tak mi przykro, jeszcze niedawno wierzyłam że wszystko się uda a tu tak szybko to się potoczyło, jest troszkę ciężej wiedząc że odeszła Twoja mama chorowała na to samo co ja ale wierzę że jest teraz szczęśliwa nie martwi sie już kolejną chemią nic nie boli, jesteś taki dobrym synkiem zawsze byłeS przy mamie, napewno ona jest teraz przy Tobie, pozdrawiam Cię
dziekuję P ani Lucjo i maniu, a takze wszystkim innym takze administaratorom i moderatorom za slowa otuchy ,a takze wyrazy współczucia . maniu proszę bądż dzielna i miej nadziej medycyna strasznie idzie do przodu ,no i Ty masz malutki guzek , mam nadzieję , że można go jakoś załatwić.Wiem ,że jeszcze jutro będę mial ciężką próbę pogrzeb mamy o 14ej. Pozdrawiam wszystkich
_________________ Mamusia odeszła 10.10.2011 o 02:50. Spoczywaj w pokoju.Byłem razem z Nią i tatą do końca. krzysiek-matros
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum