może ktoś może mi pomóc... :( szukam informacji w jaki sposób dostać się na zabieg radioembolizacji guza wątroby - widziałam że korzystaliście z tej metody. Leczymy się w Łodzi, czy pytać lekarza prowadzącego czy umówić się na ziytę prywatną np do dr Jarosława Ćwikły. Błagam o jakiekolwiek informacje, jak zacząć...
witam moja mama miała tylko chemoembolizacje bo na radioembolizacje bylo za pozno,a to na pewno lepszy zabieg. Zadzwon do pani Grażyny Sabik 691661697 lub domowy ,ale żadko dostępna i tylko wieczorem 322740138 ona prowadzi fundacje światło nadziei i pomagała mi umówić moją mame na zabieg, dzwoniła w moim imieniu do profesorów do warszawy i oglądali wyniki i wszystkie wyniki mojej mamy,ale bylo za pozno na ten zabieg, pani Grażyna dzwonila, a ja wysylalem wszystkie wyniki.Proszę zadzwon do niej powolaj sie na mnie Krzyska z Koszalina i jesli to mozliwe to doladuj jej telefon w plusie bo ona naprawde nie prowadzi jakiejs bogatej fundacji, ale pomaga ludziom bardzo wiele, a musi dokladac do tej fundacji z pracy ,ktora wykonuje w kolektorze lotto. Mozesz wejsc takze na strone fundacj i tam wplacic nawet tylko 10zl i od razu tam obejrzec na czym polega zabieg radioembolizacji.Szczęśliwego nowego roku i będziemy w kontakcie. Pozdrawiam
_________________ Mamusia odeszła 10.10.2011 o 02:50. Spoczywaj w pokoju.Byłem razem z Nią i tatą do końca. krzysiek-matros
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum