Witam wszystkich, dziekuje za pozdrowienia.
Jestem pocieszony, wycofałem co sie dało z funduszu emerytalnego i wyjeżdżam z córką na narty, póki jeszcze mogę.
jermal
Śwetna decyzja , życzę dobrego szusowania. Ja pozjeżdżałam jak jeszcze mogłam , bo we wtorek mnie potną i pewnie tak szybko nart nie założę. Pozdrawiam.
Super, na pewno twoje osiągnięcia są inspiracja dla wielu forumowiczów. Gratuluję kondycji, i "medalowego" miejsca w slalomie. Jesteś wielki.Tak trzymać
pozdrawiam
Wiki
Jermal - również witam serdecznie. Masz rację minęły święta i pogoda świąteczna też, ale deszcz też bardzo potrzebny tak jak lekarstwa. Twoje wyniki na pewno będą zadowalające, masz w sobie taką pozytywną energię, że nie może być inaczej.U nas mąż jedzie teraz w środę do szpitala na badania kwalifikujące do programu. Staram się myślec tak jak ty tj. że musi by dobrze. Na razie samopoczucie męża w miarę dobre ale strach często ogarnia jaka będzie ta walka. Trzymam kciuki za twoje wyniki badań, odezwę się po badaniach męża. Pozdrawiam. Marysia5
Witaj Jermal.
Dostojnym jubilatom ślę snop najlepszych życzeń: zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia na następne 33 lata, bo życie chociaż trudne - to we dwoje jest piękne.Życzę tobie, aby nowy lek pojawił się jak najprędzej i obronił cię od tego okropnego wroga. Bądź dobrej myśli miło przeżyj niedzielę w gronie najbliższych. Pozdrawiam serdecznie Marysia5.
jermal, jestem z Tobą sercem, modlitwą, myślami... cudownym jest faktem doczekać 33 rocznicy ślubu... gratuluję serdecznie i życzę kolejnych cudownych rocznic ... jesteś wspaniałym człowiekiem i z tego co piszesz, udało Ci się również wychować tak córkę, która jest z Tobą kiedy trzeba i wspiera Cię jak tylko może. Jeśli mogłabym w czymś pomóc, daj znać, pozdrawiam! Anna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum