Modlitwa w intencji wdowy
Boże który otaczasz szczególną opieką wdowy pobłogosław Swoją Opatrznością i Miłosierdziem .
Daj jej zdrowie , hart ducha i zaradność życiową , aby potrafiła go dzielnie znosić i nie pozwól jej krzywdzić , lecz otaczaj ludzką życzliwością i pomocą .Opatrzności Boża czuwaj nad nią .
W Opatrzności i Miłosierdziu swoim zachowaj nas Panie i wybawiaj nas z naszej niedoli.
Amen
a dla Antoniego: .........)
.........(,)
......._'\!/'
.......(""""")
❀ڿڰۣڿ❀ڿڰۣڿ❀
Niech płonie światło
.....PAMIĘCI.
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
Kochana Johanko - jesteśmy z Tobą - całym sercem :* Ja już pożegnałam mamcię we wtorek ;((( ogromna strata :((
Za godzinke Twój Antoni przejdzie ostatnią drogę tu na ziemi wśród nas - Panie Boże miej go w swojej opiece, zaprowadź go do pełnej światłości - niech spoczywa w pokoju wiecznym. Amen.
Johanko, Nie znamy powodów tych cierpień jakie spotykają nas na ziemi. Ale to musi mieć jakiś wyższy cel. MUSI!!! Jestem z Tobą.... A Antoni to imię także mojego Taty,z którym musiałam rozstać się wiele lat temu..... też przegraliśmy walkę z rakiem wtedy nawet chemii nie było, nawet nie zdiagnozowali jaki to był rodzaj raka .. to takie trudne ... / aga
_________________ czas przemija nierówno - raz rwie przed siebie, to znów niemiłosiernie się dłuży - ale mimo to przemija, nawet mnie to dotyczy.
asereT NIE JESTEM ŻADNĄ WDOWĄ! I nie módl się w mojej intencji.Nie jest mi TO potrzebne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mój Antoni wciąż jest moim mężem! ON wciąż jest. Schowaj swoje modlitwy do kieszeni, może komu innemu się przydadzą.
[ Dodano: 2012-01-13, 02:03 ] Gonia, Dziękuję. Wiem i pamiętam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum