niki, JustynaS1975, jadźka49, Dziękuję Wam, dziewczyny. Robiłyście i robicie dla mnie bardzo wiele. Miałam w Was i nie tylko w Was ogromne wsparcie, a to było, jest dla mnie bardzo ważne. Dziękuję Wam.
marysiax, Nie oczekuję usprawiedliwienia od nikogo. Mam prawo wykrzyczeć mój ból. Nikogo nie będę przepraszała za to, że piszę co mnie boli, za to, że nigdy nie pogodzę się z pewnymi decyzjami "góry" Nie będę z pokorą przyjmowała tego, co los mi zesłał!
kochana masz prawo do buntu i masz prawo wykrzyczec wszystko co cie boli co budzi złośc albo wsciekłość
każdy reaguje inaczej jedn sie modli , inny płacze, i nikt nie ma prawa narzucać innym sposobu reagowania po takim przezyciu
Johanko krzycz , moze to pozwoli ci się rozładować
wykrzycz swoj bol i rozpacz, swoja złość i wszystko to co kłebi sie gdzies w głowie
czytałam kiedyś ksiązke Stanisławy Fleszarowej Muskat - Pozwólcie nam krzyczęc Tytułowe słowa "Pozwólcie nam krzyczeć!" są wołaniem o wolność, wolność serca i duszy... w innej scenerii ale ten krzyk jest znaczący ,
kazdy ma prawo do krzyku i każdy ma prawo do buntu , każdy ma prawo do wyrażania swojego bolu jak mu akurat w duszy gra
_________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei.
Johanka, Krzycz placz rob wszystko co chcesz!!! Jaka wdowa?Ty nigdy nie nie bedziesz,bo Antoni jest obok...Wczoraj byl u mnie Tatulek..pies dostal szafu szczekania;-))) Dlatego wierze ze Ci co odchodza wciaz z nami sa!!!! Buziaki i przytulenia
_________________ Kocham Cię Tatulo !!! Ty Tylko Go poprowadz,Tobie powierza swa droge..Panie moj.
Gonia, Kochana jesteś! Wczoraj Antoni też był u mnie. Czułam GO. Wiem, że opiekuje się mną i WIE o tym, że GO KOCHAM. Nadal JEST moim Mężem. Nie widzę GO, ale wiem, że jest przym mnie cały czas.
Gonia, jadźka49, JustynaS1975, Daję radę. Nie wiem jakim zrządzeniem, ale odnajduję się w tej sytuacji. Dziękuję Wam za wszystkie dobre słowa. To dla mnie bardzo ważne, że jesteście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum