Często myślę o Tobie Justynko i rozmawiamy o Tobie w gronie rodzinnym. Masz nasze wsparcie i modlitwę. Bądz nadal sobą, taką mądrą i silną, wzorem dla nas wszystkich!
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
kmis757, bardzo dziękuję.
Kolejny raz dostaję lekcję, którą powtarzam (tzn. powtarzam nie jedną lekcję). Ta, która nasuwa się jako pierwsza to: lekcja pokory. Studzenie oczekiwań wobec życia, nie zakładać zbyt wiele, nie snuć scenariuszy.
Ale tak jak ma Johanka w podpisie: NIL DESPERANDUM. Ja dopisuję: NUMQUAM CEDE.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Ja akurat należę do tych co mają swój światopogląd
Ze światopoglądem jest tak jak z d...ą, każdy ma swój. I każdy ma prawo do swojego. I każdy szanuję. Może niektórych nie pochwalam, ale szanuję (oczywiście wykluczam jakieś drastyczne skrajności).
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Chustka dziś na swoim blogu zapodała wiersz NADZIEJA A. Bursy
Zacytuję pierwszy i ostatni wers z tego wiersza:
"Jeżeli nam się uda to cośmy zamierzyli
(…)
To zalejemy się jak jasna cholera"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum