[komentarz dodany przez: lopenka: 2010-05-13, 12:52]
Witam serdecznie.
Dziękuję Wszystki za miłe słowa i wsparcie. to niesamowite,że ludzie jednoczą się na takich forach jak to. Ktoś kto stworzyl te forum zrobił bardzo dobry uczynek.
Dawno się nie odzywałam.
Niestety nie mam dobrych wiadomości.
lopenka, tak strasznie mi przykro, że Twój Tatuś tak cierpi...
Myślę, że w tej chwili najważniejsze dla niego jest aby czuł spokój, aby nie czuł żadnego bólu, aby czuł Waszą miłość i opiekę.
Czy z wynikiem rezonansu jesteście umówieni na konsultację u onkologa?
Lopenka, przykro mi bardzo z powodu Twojego taty, wiem co czujesz, mój tatuś ma to samo, z płuca sie przeniósł do mózgu - kilka guzów, plus teraz na wątrobie. Ma niedowład ręki, problemy z koordyncją ruchową oraz pamięcia. Lekarz tak poprostu powiedział mojej mamie ze nie doczeka października (wtedy siostra ma mieć ślub), nawet nie chce myslec ze to moze byc prawda... dlaczego tak się dzieje, to niesprawiedliwe, pełni życia ludzie gasną w oczach ...
lopenka,przykro mi,że tak się dzieje.
Bardzo trudny czas przed Wami i zróbcie wszystko aby Tata nie cierpiał.
Pochłaniaj bardzo intensywnie dany Wam czas.
Okazujcie sobie uczucia,wspierajcie się wzajemnie.
Całym sercem jestem z Wami.
już jutro wielki dzień. Wizyta u onkologa.
deneruje się strasznie.
Moja córcia wczoraj do mnie mówi " mami dlaczego dziadzia ma takie dziwne oczko? tak mu oczko ucieka do noska"...
Trzymacje kcuki jak tylko wrócę ze szpitala to dam Wam znać co i jak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum