Mi przez tyle lat nie przeszło ale z czasem wszystko staje się łatwiejsze, lżej wspominać, mówić, a nawet pozłościć. Ciągle mam koszulę nocną w której odeszła i jak bardzo mi źle to w niej śpię, i JEJ ulubioną bluzkę, takie moje wariactwo !!!
Czas leczy rany i to szczera prawda a przejść nam nie może to była nasza kochana mamusia, nawet teraz mam łzy w oczach nigdy o nich nie zapomnimy, po swojemu, ale mamy swoje dzieci i musimy dać im dużo miłości my straciłyśmy matki a one babcie które miały je rozpieszczać !!!
Wiemy to wszyscy już nic nie będzie takie samo !!!
Żyj, kochaj tęsknij, byle dobrze i do przodu, pozdrawiam ciepło !!!
Gosia !!!
Wiem, że wszystko jest już inne i nic nie jest takie same. Dziś mija trzy tygodnie ..... a ja mam wrażenie że to najdłuższe trzy tygodnie mojego życia.....
Na jakiś czas opuszczam forum, ..... nie wiem kiedy tu wrócę ale teraz chciałabym
PODZIĘKOWAĆ WSZYSTKIM BEZ WAS NIE DAŁĄBYM RADY...................
agnieszko39, mam nadzieję, że jeszcze do nas zajrzysz. Dziękuję Ci za Twoją obecność, za Twoje posty.
Życzę Ci siły i odwagi oraz zdrowia (bo tego zawsze życzę), bo co ja mogę życzyć.
Przytulam do serca
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Ciągle mam koszulę nocną w której odeszła i jak bardzo mi źle to w niej śpię,
Ja też spię w koszulu mojej Mamy, tylko że Mama była jakieś 3 rozmiary chudsza
A tak na poważnie to każdy na swój sposób się z tym oswaja i "godzi" (choć godzi to chyba nie jest dobre słowo).
Agnieszka cieszę się, że poznałam Ciebie i Twoją Mamę (choć tylko z opowieści). Nie zapomnę osób, których zmagań z tą straszną chorobą nie da się wymazać z pamięci.
Do "usłyszenia" mam nadzieję.
agnieszka39, nie wiem czy wciąż zaglądasz. Mam nadzieję, że dajesz radę.
Chciałam Ci tylko życzyć spokojnych Świąt. Wiem, że bez Mamy nie będą to szczęśliwe Święta ale niech będą choć zdrowe. Dla Ciebie i całej rodziny.
Ewelina
Witam wszystkich dosłownie Was bez których, byłoby mi ciężko wszystko przetrzymać.
Z okazji najpiękniejszych świąt Bożego Narodzenia składam Wam życzenia dużo dużo dużo zdrowia, miłości wytrwałości i jeszcze raz zdrowia bo ono w życiu najważniejsze. Życzę Wam również spokoju i radości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum