i ja chcialam napisac kilka slow podziwu dla osoby tak pozytywnej i wnoszacej tu na forum same optymistyczne fluidy
marjanna, kobietko jestes wielka !!!! przeczytalam Twoj post od A do Z i nie moge oprzec sie wrazeniu, ze dajesz tu sile wielu, wielu osobom...swoim podejsciem do choroby, do walki z nia dajesz przyklad odwagi, determinacji, pozytywnego myslenia i w ogole jestes The Best
dopiero sie tu wkrecam na forum, ale energia bijaca z Twoich wpisow wywoluje usmiech na mojej twarzy
ja walke zaczynam, choc chyba mam duzo szczescia- pisalam swoja historie, ale jest troszke bez odzewu haha- chyba nie ma sensu sie zaglebiac... ale dzieki temu watkowi czuje sie od kilku dni duuuuzo lepiej
pozdrawiam serdecznie i zycze dalszej tak ogromnej pogody ducha
jeśli tylko jest coś co Cię marwi, to ma sens by się nad tym pochylić! Oddzew w Twoim wątku była zapewne nieznaczny jedynie z uwagi na fakt, że język którym są sporządzone wyniki Twojego poprzedniego badanbia nie jest aż tak powszechny, zwłaszcza w wesji medycznej.
Czekam razem z Tobą na kolejny wynik bo to będzie ważne!
I dalej będę Cię od czasu do czasu ustawiać do pionu w razie potrzeby
czekam na ten drugi wynik, ale staram sie na codzien nie myslec o tym , ze czekam bo chyba zglupialabym... mysle, ze dopiero na zdjeciu szwow mi cos powiedza...a to za dwa tyg...
Luiko, ja też tęsknię za Tobą i Twoim dobrym duchem ....
Wiem, że jesteś z nami nawet gdy nie piszesz.
Ja też myślę o Was nawet gdy nie pisze, będąc zbyt zmęczona po pracy by włączyć komputer.
Z radością wyglądam wiosny.
Zdaje się być już tuż, tuż..
Może wraz z wiosną pojawią się nowe badania kliniczne, wnoszące nowe nadzieje na naszym forum....
Trzymajmy kciuki -)
marjanna
Kochana Marjanko, strasznie mi przyjemnie,że o mnie myslisz ;***** Cieszę się,ze masz się dobrze!
Jestem, jestem i myslę często o Was wszystkich.
Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm
Melanoma epithelioides partim fusocellulare typus nodularis cutis, exulcerans, T4bN1aM0
» Mój wątek na tym Forum «
Marjanno, ogromnie się cieszę, że się odezwałaś, po pierwsze dlatego, że się odezwałaś , a po drugie, że zawsze Ciebie się świetnie czyta Twoja energia udziela mnie się przez kompa
marjanna napisał/a:
nowe wiejsckie życie ogromnie mnie wciąnęło,
z pewną dozą zniechęcenia spoglądam na urządzenia komunikacji na odległość, uznając wyższość kontaktu osobistego w ramach powrotu do natury....
po pracyn plewię i podlewam ogródek,
rozwijam kontakty towarzyskie,
i padam do łóżka
i śpię, bez żadnych prochów -)
Normalnie raj
marjanna napisał/a:
Uchodowałam już sałate i rzodkiewki, jak również botwinę. Dziś na obiad chłodnik! Pyszota.
Mniam mniam
marjanna napisał/a:
Moja skóra nabrała nowych kolorów, wydaje się, że teraz płynie w niech krew, a poprzednio jakby zanikła sprawiając, że byłam dramatycznie blada.
'dziś też jestem blada, ale to już inna jakość bladości!!
Mam tak samo
marjanna napisał/a:
- ale i tak jestem tu szczęśliwa!
Bądź szczęśliwa dalej !!!
Pozdrawiam Cię serdecznie Życzę Ci dalej takiej pozytywnej energii, miej dalej taką radość w sobie i oczywiście zdrowia
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum