Dziękuję, kochani.
Lżej na sercu, gdy ma się takie wsparcie.
[ Dodano: 2010-12-22, 14:59 ]
SMS od Mamy - guz usunięty, jutro można Tatę odwiedzić.
Kamień z serca.
Wiadomo, że bardzo nierówna i niesprawiedliwa walka trwa nadal, jak tylko Tata dojdzie do siebie - bierzemy się za płuca. Ale ten krok chociaż za nami. Drżałam o życie Taty w związku z tak poważną operacją, ale się udało
Zabawne, jak w obliczu tak wielkiego niebezpieczeństwa jakie wisi nad Tatą cały czas, doceniamy każdą dobrą wiadomość... Ma przerzuty do płuc, przed chwilą miał przerzut w mózgu (miejmy nadzieję, że jest usunięty w całości), pewnie nie zostało mu zbyt wiele czasu, na pewno nie tyle, ile byśmy chcieli... W zasadzie tylko usiąść i płakać... A tu taka wiadomość i serce się raduje.
Dziękuję wszystkim za wsparcie i... proszę o jeszcze. Na ten najbliższy trudny czas, na walkę...
Przytulam Was wszystkich zimowo.
[ Dodano: 2010-12-23, 12:47 ]
Witam.
Jestem bardzo zaskoczona i oddycham - póki co - z ulgą
Po 10-tej zadzwonił do mnie Tata
Zupełnie przytomnie i nawet w niezłym humorze porozmawiał ze mną parę minut
Powiedział, że czuje się w miarę dobrze, że zjadł na śniadanie jajko, ale nadal dają mu kroplówki (nawadniające i z lekami przeciwobrzękowymi) i że wkrótce będzie próbował wstawać powoli
Mało tego - zapowiedział, że jak tylko poczuje się dobrze po wyjściu ze szpitala - przyjedzie do nas w odwiedziny
Tak bardzo się ucieszyłam
Spodziewałam się różnych skutków po takiej operacji, od problemów z mówieniem do śpiączki... A Tata naprawdę jest w niezłej kondycji
Nie tracę z oczu najgorszego, wiem, z jak bezwzględnym przeciwnikiem walczymy... Ale takie chwile cieszą i pozwalają choć na moment zapomnieć, jak jest ciężko.
Trzymajcie nadal kciuki za mojego Tatę (za wszystkie już trzymane dziękuję z całego serca, nie mam słów, żeby wyrazić, jak wdzięczna jestem za wsparcie), bo gdy tylko wydobrzeje - kolejne operacje przed nim...
Cóż, byle do przodu i byle dalej w takim nastroju, jak obecnie
Przy okazji życzę wszystkim spokojnych, magicznych świąt i przede wszystkim dużo, dużo, dużo zdrowia