[ Dodano: 2011-11-21, 11:42 ] kmis757, niektóre marzą o tajemniczym kochanku. Inne kupują w "gadżeciarni" maseczki na twarz... A Ty sie przejmujesz bzdetami?
Chłopie tu możesz nawet latać z tą chustką na kolanie a mnie się będzie podobało całkiem coś innego.
Pozdrawiam. Arafatkę też
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Przez jakiś czas szyja będzie puchła i podbródek może być twardy jak stal, ale niebawem samo wróci do normy. Nawet się nie obejrzysz, jak syndrom chomika zejdzie. Też to przerabiałam. Jak patrze teraz na zdjęcia, to sama siebie nie poznaję Chrypka dość długo się utrzymuje. Ja do dziś mam zachrypnięty głos zawsze z rana i wtedy, gdy zaschnie mi w gardle. Ale i to ma swój urok. Przydaje takiej aury tajemniczości. No w każdym razie lepsze to niż na przykład falset. To wszystko i tak pikuś w porównaniu z problemami z zębami po naświetlaniach. Uhhh...
Dziś dostałem wiadomość tel. z Dolnoślaskiego Centrum Medycyny Nuklearnej we Wrocławiu o badaniach PET - CT, na które mam jechać 07 XII. Powiem szczerze, że bardzo się boje. Wszak od nich tyle zależy.
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Wyniki już mam, niedawno wróciłem z W-a.
Tak naprawde to niewiele pamiętam z tego jak prowadziłem samochód przez te 100 km. Nie ma się czym chwalić.
Jestem po rozmowie z Magdą, która wlała we mnie spowrotem wiele optymizmu. Nadal wiec walczymy Kolego a to madejowe łoże przekażesz być może mi.
Dzięki i pozdrawiam.
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
A możesz odsłonić rąbka tajemnicy? Jakie są wyniki?
Dzieki za wsparcie Wszystkim j/w. Z Wami dalsza walka będzie łatwiejsza, jestem już tego pewien na 100%.
Wyniki: głowa,jama brzuszna i miednica oraz układ kostny - Prawidłowy obraz PET.
Szyja i klatka piersiowa: jak na wystawie świątecznej
Wnioski:
Obraz PET języka w pierwszej kolejności odpowiada pobudzeniu czynnościowemu, jednak ze względu na lokalizacje pierwotną npl wskazana szczegółowa weryfikacja laryngologiczna.
Aktywność w tkankach miękkich gardła i tchawicy sugeruje przewlekly proces zapalny po przebytej rth.
Obraz chrząstki tarczowej nie wyklucza nacieku - wskazana weryfikacja.
Teraz czeka mnie wiec pobranie wycinków z gardła i ocena co dalej. W DCO powiedziano mi, że wszystko co mogli to mu juz zrobili. Nadzieja wiec w bardziej nowoczesnym leczeniu jeśli ten wrebny skorupiak nie zadomowił sie na amen.
Jestem po rozmowie z Magdą i cała nadzieja w Fundacji i Gliwicach.
Jeśli masz dobre kontakty z lekarzem prowadzącym, to wyciągnij plan naświetlań (tych które miałeś). O ile okaże się, że musisz zostać "doleczony" (a mam nadzieję, że nie), to bardzo, ale to bardzo ułatwi pracę lekarzom z Gliwic. Z tym, że uprzedzam, plan jest dokumentem wewnętrznym, i nie jest łatwo go wyciągnąć. Dzięki planowi będzie wiadomo, ile Gy dostałeś na dany obszar, i ile jeszcze maksymalnie możesz dostać.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum