Mój tata odszedł w nocy, we śnie. Był bardzo umęczony, wyniszczony. Ciężko było patrzeć jak cierpi, nie wiem jak żyć bez Niego. Zdążyliśmy się pożegnać, wszystko uporządkować. Dziękuję za każde okazane wsparcie, dobrą myśl. Otrzymane od Was dobro podam dalej. Dziękuję.
_________________ "Jesteś duszą Wszechświata i duszy Wszechświatem!" (złotousty Tuwim)
DRONKO
Współczuję Tobie z całego serca tej wielkiej straty, nauczysz się żyć bez niego, choć jak wcześniej napisałam , już nic nie będzie w życiu takie samo. Cząstka taty pozostała w Tobie, pielęgnuj ją i kochaj. Myślami i sercem jestem przy Tobie. Trzymaj się jakoś
Bardzo mi przykro, przyjmij moje najszczersze wyrazy współczucia. Tak było lepiej dla Taty, nie cierpi, Jego umęczony chorobą organizm już zaznał spokoju. Póki Tata będzie w Twoich wspomnieniach, myślach będzie z Tobą zawsze. Jesteś wspaniałą córką, spełniłaś wiele Taty pragnień, zawiozłaś w miejsca, w których poczuł się spokojnie, masz swojego Anioła, które teraz Tobą się zaopiekuje.
wyrazy współczucia.
Wszystkim chorym można życzyć takiej opieki, takiego wsparcia, przeorganizowania, ciepła , miłości ,oddania, radości życia(!) jakie można było zaobserwować u Ciebie. Długo śledzę twój wątek i co -oprócz powyższego- nasuwa mi się: Można od ciebie uczyć się opieki nad rodzicami. Jesteś wielka.
Kochana Dronko, przyjmij najszczersze wyrazy współczucia. Byłaś niezwykle dzielna i okazałaś wiele miłości swojemu Tacie. Podziwiałam łączące Was więzi, a to da Ci siłę do dalszego życia. On dalej jest w Twym sercu i zostanie tam na zawsze.
Droneczko,
Jako dopełnienie tego wątku przyjmij i tu ode mnie serdeczne wyrazy współczucia
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum