Iwonko gdyby przeprowadzić plebiscyt na najbardziej podziwiane i kochane osoby, to zajęłabyś jedno z czołowych miejsc i nie tylko na tym forum.
Jest to jedna z najpoważniejszych myśli które kiedykolwiek wygłosiłem
Iwonko gdyby przeprowadzić plebiscyt na najbardziej podziwiane i kochane osoby, to zajęłabyś jedno z czołowych miejsc i nie tylko na tym forum.
Jest to jedna z najpoważniejszych myśli które kiedykolwiek wygłosiłem
O kurde to chyba o innej Iwonce :P bo ja taka lajza jestem :P :P i okropna menda jak to mnie moja przyjaciolka nazywa :P
JustynaS1975 napisał/a:
iwka3219 napisał/a:
A Romek Romek, jakbys mnie nie znal , ahh no wiesz ze ja Cie uwielbiam
Bernatko a ja chciałbym dużo więcej niżeli wynosi obecna wygrana...
Ja naprawdę mam już te wszystkie pieniądze rozplanowane
Moje potrzeby są więcej niż skromne, ale zawsze chciałem mieć swoje 5 minut
[ Dodano: 2012-03-01, 21:25 ]
Iwonko pamiętaj aby nie drażnić Morfeusza... Ja dziś już spałem przeszło 5 godzin, więc jeszcze chwilkę wytrzymam przy klawiaturze...
Romanie pamiętaj wszystko mija nawet najdłuższa żmija.
Pamiętaj jesteśmy tu razem z Tobą.
I pamiętaj:
„Nie ma drugiego człowieka takiego jak ty. Jesteś jedyny w swoim rodzaju i wyjątkowy, całkowicie oryginalny i niepowtarzalny. Nie wierzysz w to, ale naprawdę nie ma żadnego drugiego takiego jak ty. I żaden człowiek, którego kochasz, nie będzie już zwyczajnym człowiekiem. Jakaś osobliwa siła przyciągania promieniuje z niego. I ty zmieniasz się pod jego wpływem. Jemu możesz nawet powiedzieć: "Dla mnie nie musisz być nieomylny, bez błędów ani doskonały, bo: Ja przecież Ciebie lubię!"” - P. Bosmans
[ Dodano: 2012-03-03, 21:10 ]
Jesteś jedyny, niepowtarzalny i ważny, i takie 'okazy' nie mogą wyginąć.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Romku przeczytałam Twój wątek "główny" i wiesz co chcę ? Chcę Cię bardzo mocno przytulić uczynię to wirtualnie
Naświetlania strasznie osłabiają organizm, mam jednak głęboką nadzieję, że skutki uboczne jakie Cię teraz męczą szybko miną !
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Dziś usłyszałam, tak przypadkiem w radio, że człowiek jest tak silny, jak silna jest jego psychika, wiem, że podczas takiej choroby, nawet psychika nie daje rady, ale co nam wszystkim pozostaje, tylko wiara, że można to przetrwać....i nie dać się i walczyć....
Trzymaj się, jesteśmy z Tobą...
Przed moją mamą, też radioterapia...
_________________ Marta82
Kocham Cię mamusiu: 20.03.1947 - 15.01.2013 r.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum