Tak Romek przeczytalam , ze musiales z siebie wyrzycic te bolaczki i wiesz co? Doskonale Ciebie rozumiem ! Ale.. Ale mam peweien pozytyw tego, zawsze w takich sytuacjach przypomina mi sie piosenka I jakos tak kojarzy mi sie z Toba
Jak człowiek wierzy w_siebie,
to cała reszta to betka,
nie ma takiej rury na świecie,
której nie można odetkać
wejść na estradę i zostać,
cała reszta to rzecz prosta.
A ja wiem co jest grane,
dlatego tutaj zostanę,
będę śpiewał piosenki
będą klaskać panienki
będą dawać mi kwiaty
będę teraz bogaty
bo ja się wcale nie chwalę
ja niestety mam talent
I wiesz co , najwazniejsze ze z Nami JESTES !!! BOS KOCHANA BESTYJA :D
ktoś czytał dziś naszego Romana?
czy ktoś widział dziób-dzióba dziób dziób?
[ Dodano: 2012-03-06, 07:57 ]
PUK PUK wiecie może co z Romanem? martwie się może za bardzo na Niego askoczyliśmy jak miał słabszy dzień? aż mam wyrzuty sumienia
Witaj Blizniaku!
Jesteśmy tu cały czas, czytamy Ciebie i myślimy o Twojej walce choć nie zawsze się odzywamy - klikamy. Super, że to już ostatnia lampa i teraz każdy kolejny dzień to powolna poprawa po tych fotonach. "Chyba jednak się rozmażę...". Popraw więc makijaż bo wszyscy tu czekamy...
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Witaj Blizniaku!
Jesteśmy tu cały czas, czytamy Ciebie i myślimy o Twojej walce choć nie zawsze się odzywamy - klikamy. Super, że to już ostatnia lampa i teraz każdy kolejny dzień to powolna poprawa po tych fotonach. "Chyba jednak się rozmażę...". Popraw więc makijaż bo wszyscy tu czekamy...
Oj no co Ty po tych wszystkich solariach to Romek wcale makijażu już nie potrzebuje
Romku, czekamy, czekamy i nawet ja staram się oba moje kciuki trzymać, choć jeden boli i jest strasznie opuchnięty.
Trzymaj się i wracaj szybko do nas bo straaaaasznie tęsknimy
Oj będziesz ściskany w Maju przez dziewczyny - już Żonę proszę uprzedzić
Nosz kurde nie ma takiej buźki co to okropną zazdrość obrazuje
No to napisze Romku - jakbyś Ty wiedział jak Ci zazdroszcze to byś się cieszył, że jestem za oceanem
NO to teraz masz dopiero powód do szybkiego wracania bracie hohohohhohoho
(drodzy admini i modzi wybaczcie ale nie mogłam się powstrzymać, obiecuję wstrzemięźliwość w emotoikonkach )
Łeeeee ja jestem bardziej zazdrosny. Powinna byc taka buźka co się najpierw robi czerwona jak cegła, nadyma się i powiększa a później uchodzi jej para przez głowę i zaczyna za Romkiem gonić, żeby Mu te wszystkie uściski i buziaki zabrać.
No nie ma takiej buźki!
1krzyczysz z żalu -aaaaaaa
2zieleniejesz z zazdrości -dlaczego nie ja
3jestes wściekły i wybuchasz -czemu mnie tam nie będzie
4łapiesz się za głowę -dlaczego mnie tam nie będzie
5opuszczasz głowę z bezsilności -uffffffffffff
6walisz głową z zazdrości - bez komentarza
7 biała flaga -poddajesz sie -odległości nie pokonasz
8wściekły z zazdrości patrz punkt1234567
9 próbujesz klątwę rzucić żeby lało i pogoda nie dopisała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum