pięknie Romka pożegnaliście, nie wiedziałam że już go nie ma z nami. Wątek powinien być oznaczony bo Roman dawał mi otuchę i myślę że dawał by ją innym, Nowym na tym forum, żegnaj
Wątek powinien być oznaczony bo Roman dawał mi otuchę
Mam propozycję do moderatorów.Zdejmijcie mój wątek i w to miejsce wstawcie wątek Romana.Ku pamięci o Nim.Ja niczym szczególnym się nie zasłużyłem.Są tu też na forum ludzie o wiele bardziej niż ja zasługujący na wyróżnienie ich wątków.
Różne są opinie o tym jak żegnaliśmy Romka, mojego Bliźniaka, jak mówiliśmy do siebie (jako młody człowiek żył nieopodal mnie, o mało - jak to opowiadał nie wyswatali go z dziewczyna z mojego miasta - i był tylko 10 dni młodszy ode mnie). Niektórzy uważają, że przesadzamy, inni piszą nadal posty o swoich odczuciach. Mam tu na myśli i te posty z PW. Czy robimy to w sposób właściwy... To trudno ocenić.
Jedno jest pewne, że każdy kto zetknął się z Romkiem, poznał go osobiście, na zawsze pozostanie On w jego i naszej pamięci jako człowiek bardzo skromny, uczciwy na wskroś Kochający Rodzinę a przede wszystkim przyciągający do siebie ludzi, przez to bardzo, bardzo lubiany... I co by ty jeszcze o Nim nie mówić, dla nas kimś bardzo szczególnym ...
Dlatego godząc wszystkich uważam, że nikt z Rodziny Romka nie przyjmie tych postów negatywnie.
Jest to Cześć jaka oddajemy Romkowi w sposób jaki potrafimy...
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Znowu podszywam się pod tatkę (Ania), ale mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe.
W imieniu swoim, mamusi i nas wszystkich dziękuję za ciepłe wpisy, kondolencje, wyrazy współczucia i wsparcia, ale też za Wasze świadectwo pamięci i szacunku dla Tatusia.
Jeszcze chyba nie potrafię napisać więcej, to wszystko jest dla mnie potwornie trudne, ale będę zaglądać, bo wiem, że tu tatuś miał grono wspaniałych przyjaciół.
ps. Bardzo dziękuje Madzi za WSZYSTKO! ogromne wsparcie którego nam udzieliła, kiedy najbardziej tego potrzebowaliśmy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum