Witajcie Iwonko i Anelko
Dzisiejsze słoneczko po prostu zmusza do opuszczenia murów i spaceru do lasu, zwłaszcza, że kleszcze nie zagrażają, a z wilkami też jakoś nie słychać aby się błąkały...
Witaj Anelko.
To miłe że zaglądnęłaś do mnie.
Dziś sobota a ja... wcale nie czuję się wekendowo.
Liczę dni do końca terapii i modlę się żeby to już naprawdę minęło.
Jestem wulkanem energii... od rana do chwili obecnej przespałem prawie 8 godzin... teraz troszkę czystszy czuję się, może nie tyle śpiący co po prostu taki nijaki, ot kolejny klient do dobicia... po co ma się męczyć.
Jeszcze dwa tygodnie pogorszenia i ... wreszcie zacznę regenerować się i pracować na +
Jestem wulkanem energii... od rana do chwili obecnej przespałem prawie 8 godzin... teraz troszkę czystszy czuję się
Sen to samo zdrowie, lepiej przespać niż zastanawiać się jak się czujesz
Teraz jesteś jak miś prześpisz sobie zimę i aby do wiosny, wtedy odpalisz grila i będzie cacy.....
_________________ "Odnajdź w sobie zalążek radości, a wtedy radość pokona ból"- R. Campell
Sen to samo zdrowie, lepiej przespać niż zastanawiać się jak się czujesz
Teraz jesteś jak miś prześpisz sobie zimę i aby do wiosny, wtedy odpalisz grila i będzie cacy.....
Ela świetnie wymyśliła. Ja bym lepiej nie wymyśliła i nie napisała.
Moja Mama poszła na imprezę ostatkową, a ja siedzę w domu ... ... W radiu leci muzyka taneczna, która nastraja mnie na wesołość, przebieram nóżkami, wigibuję się i takie tam ... tralalala ...
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum