Jak to???
Mnie się bardzo podoba. Moje imię z bierzmowania - Magdalena. Sama sobie je wybrałam . I nawet kiedyś, dawno dawno temu, myślałam o tym, że gdy będę miała córeczkę to jej dam na imię Magdalena.
Moja Mama dała mnie na Justyna, po przeczytaniu "Nad Niemnem". Będąc małą dziewczynką ten nie lubiłam. Gdzieś przeczytałam, że jest na jakiejś liście najbrzydszych imion . A teraz je lubię.
Dzień dobry Soju
Życzę udanego dnia i ... 'lekkiego' , ... skwar , ufff...
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
ja nie lubię Julity, nie cierpię nawet zdrobnień , mam wrażenie że mówi ktoś do mnie Jelitko, Jelito, NIE PASUJE TE IMIĘ DO MNIE ALE Z BRAKU LAKU JESTEM JULKA i to już toleruję, dla przyjaciół jestem Julka , kruszynka,
Julitą jestem tylko na papierku , tu gdzie mieszkam myślą że mam na imię Julia...... i niech myślą nie będę ich wyprowadzała z błędu
Witam . Ja już po badankach . Pan doktor ( bardzo miły ) pooglądał dzidziusia z każdej strony, zmierzył, postukał i orzekł, że nie widzi nic niepokojącego . Wszystkie parametry w normie ! A ja się zachwyciłam Tak dokładnie było widać dzidzie, że nie mogłam uwierzyć - cały czas trzymała sobie kciuka w buzi . Ma fajne, malutkie paluszki, nosek i bużkę . Jest śliczna . Za 2 tygodnie mam jeszcze odebrać wyniki z krwi, a potem znowu usg w 20 tyg ciąży . Ale już nie pamiętam, kiedy byłam tak zmęczona . Jestem po prostu padnięta . Ten upał mnie wykończył . Zaraz idę pod prysznic i do wyra . Fajnie, że się komuś podoba moje imię . Całuski dla was
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
ej no Sojcia , jest ok z dzidziusiem no bo jak ma być??? co?
macie wspaniałego Anioła Stróża jakiego można by było sobie wymarzyć i nie ma zeby było innej opcji
ale na morfologie to i tak bym Cię wysłała bo sama wiesz.... zresztą Ty jesteś wegetarianką
Witaj,
Cieszę się że z maluszkiem wszystko ok. Mój mąż był wczoraj u kolegi , który ma 3 tygodniową córeczkę. i jak wrócił to mówi : "wiesz co ryba, to dziecko takie malutkie, ja już bym chyba nie dał rady z takim maluchem"
Soja tak się cieszę,ze wszystko ok z maluszkiem,zresztą nie myślałam inaczej miało być dobrze i jest
A żeby było śmieszniej i nas więcej w kółku Magdalen-to ja też mam imię z bierzmowania Magdalena .
Do swego imienia się "przyzwyczaiłam",ale kiedy byłam dziewczynką to taich imion się nie dawało.
Byłam z tego powodu Wołano na mnie drugim imieniem i tak zostało praktycznie do dziś.Niekiedy z tego tytułu wychodzą/wychodziły sprawy które trzeba było odwracać
z tymi sprawami z imionami miałam podobnie. jak wyszłam za mąż to wpadłam ,,z rynny na parapet,,
2 domy dalej jest dziewczyna o tym samym imieniu i nazwisku tylko ciut młodsza. wychodzą niezłe jaja z tego listonosze sie przyzwyczaili , ale inni mają kłopot, tym bardziej że jak pytają o julitę m. to każdy pokazuje tą młodszą bo myślą że ja julia jestem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum