A zobaczcie ile plusików ma ta fischka . Mam swój wątek niemerytoryczny, a raczej moja mamusia go miała . Nie chwaląc się , nie wiem czy jeszcze ktoś pamięta ( bo ja na forum jestem praktycznie od początku jego istnienia ), ale wątek TU TRZYMAMY KCIUKI założyłam ja . Na początku był poprostu nowym tematem w którymś z działów, a potem przemienił się w taką formę w jakiej jest teraz . Założyłam go po zmałpowaniu z amazonek .Trzymało się w nim kciuki za konkretne terminy badań osób z forumka .
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
Witam wieczornie
Mam nadzieję, że odkrywca "kciuków" zostanie za to odpowiednio uhonorowany jak by nie patrzeć to jest to jeden z najważniejszych działów Forum, a na pewno najmilszy.
Będziemy musieli podpisać petycję do DSS
Co Wy na to Mili Goście?
[ Dodano: 2012-04-25, 22:46 ]
Zawstydziłaś mnie Akos6.
bo ja jak zwykle z pustmi łapami.
Ale czego dobrego spodziewać się po facecie...
Oj tam, oj tam . Ja skromna kobitka jestem i w zupełności wystarczy mi to, że dobrze się w kciukach czujecie . Słabo mi, jak się za bardzo rzucam w oczy
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum