W Mamie pewnie miałaś wsparcie, dlatego teraz czujesz podwójny brak...
Dokładnie Asiu . Ona była moją opoką i wsparciem . Broniła mnie przed całym złem . Zawsze była przy mnie . A teraz została tylko pustka . Pewnie gdybym miała wsparcie w mężu byłoby mi łatwiej......... Agamaz nawet ciężko mi sobie wyobrazić co czujesz .
[ Dodano: 2012-05-01, 11:58 ]
Cześć Agamaz . Miło cie widzieć . U mnie upał taki, że z domu się nie da wyjść . Mała się pluska w dmuchanym basenie , a ja się chowam w domu
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
Pewnie gdybym miała wsparcie w mężu byłoby mi łatwiej
Pewnie tak, ale ... masz w razie czego nas ... pewnie to marne pocieszenie dla Ciebie, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma, ... także musisz nas polubić
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Soju, pamiętaj, że jeśli ktoś krytykuje, jak nas krytykuje, jak o nas mówi, co o nas mówi, to tak naprawdę świadczy wiele o osobie krytykującej, a nie krytykowanej.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Zapowiadali i u nas upały,niestety nie jest za ciepło.Podejrzewam,że jutro kiedy niektórzy będą wyruszali do pracy zrobi się ciepło
Mimo wszystko siedzę na dworze ,pozdrawiam z pierwszym majem
[ Dodano: 2012-05-01, 18:51 ]
Jestem z siebie bardzo dumna!!!
Pierwszy maja uczciłam pracą w ogrodzie,było koszenie trawy,grabienie,a po wszystkich ekscesach........wielgachne ognisko. Z kiełbachą i wszystkim co się z nią wiąże.
Było miło lecz zimnawo. Na dworze tylko było 17 stopni.
jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma, ... także musisz nas polubić
JustynaS1975 napisał/a:
Soju, pamiętaj, że jeśli ktoś krytykuje, jak nas krytykuje, jak o nas mówi, co o nas mówi, to tak naprawdę świadczy wiele o osobie krytykującej, a nie krytykowanej.
Identycznie myślę
Witam Ciebie soja, i Twoich gości również
agamaz, mimo iż nie jest za ciepło widzę, że fajnie spędziłaś dzionek
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Coś wam pokaże . Dwa zdjęcia - na nich - dla mnie najpiękniejsza kobieta na świecie . Moja mama . Z blizną po mastektomii i łysą głową . Sama mnie poprosiła, żebym zrobiła te zdjęcia . Chciała żeby wnuczka ( moja córka ) miała pamiątkę po babci taką jaka była . Teraz patrząc na te zdjęcia jestem z niej naprawdę dumna . Mam nadzieję, że nikogo nie zszokuję pokazując te zdjęcia . Chcę poprostu pokazać jaka piękna była moja mama pomimo choroby . Nie miała nic przeciwko temu, żebym tu pokazała te zdjęcia, nie wstydziła się raka , ale dopiero teraz się odważyłam . Oto moje dwa słoneczka - mama i córka :
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum