Kasiu za Twoje oddanie, miłość i dobro, które czynisz należy Ci się Nigdy nie miej wątpliwości, że to co robisz ma sens. Pozdrawiam ciepło i dużo pozytywnej energii przesyłam w Twoją stronę.
_________________ "Ci, których kochamy nie umierają bo miłość jest nieśmiertelna"
spike40, wszystko co piszesz przechodzi prawie każdy z nas, kto w bliskim otoczeniu rodzinie lub przyjaciołach zaznał tej wstrętnej choroby. Zwątpienie przychodzi ale zawsze po nim przychodzi tez siła....taka moc jakby zdwojona, tak jak po nocy zawsze przychodzi dzień.
Kasiu dzielna z Ciebie dziewczyna, ale w tym wszystkim nie zapomnij też o sobie i zrób coś z tym niedospaniem i wymęczeniem. Od siebie, jak zwykle wysyłam moc pozytywnej energii i deklaracje, że służę wsparciem chociaż tylko tym duchowym
kikoska, ma rację. Póki co...mama jest pod dobrą opieką, więc spike40, pomyśl troszkę o sobie. Może gorąca aromatyczna kąpiel i dłuuuugi sen? Mam nadzieję że pomyślisz o tym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum