1. Gazda, któremu nie trzeba osobnego pokoju, chyba, że Zuza uzna inaczej;
2. Madzia70 - jak zwykle z dzieckiem i pięcioma mężami;
3. JustynaS1975 (czyli mua), oczekująca na urlop;
4. gabi30 w stanie lepszym, zabrana przez Madzię z Warszawy - będzie leżeć w bagażniku na brzuchu, bo na drugiej stronie nie usiedzi
5. Jolana dopisana, będzie z Mężem;
6. Johanka jak zwykle myśląca
7. Dronka82 (uwaga na cudze dzieci - zawłaszcza)
tyle???
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Ale Dronka pod dużym znakiem zapytania, kto wie co się u nas będzie działo. Chciałabym jednak uciec stąd tam, gdzie łapiecie oddech. Jest mi potrzebny. I nie zawłaszcza, a wypożycza do celów badawczych, testuje na nich swoje pomysły i oddaje w stanie (zazwyczaj) nienaruszonym.
_________________ "Jesteś duszą Wszechświata i duszy Wszechświatem!" (złotousty Tuwim)
Przepraszam że piszę z Ewy konta ale pomyślałem że przyjadę z dziećmi spotkać się ze znajomymi, do kiedy trzeba dać konkretnie znać? Zastanawiam się bo Martynka ma 17 maja komunię (ale to cały tydzień)...
4. gabi30 w stanie lepszym, zabrana przez Madzię z Warszawy;
6. Johanka jak zwykle myśląca;
7. Dronka82 (uwaga na cudze dzieci - zawłaszcza);
8. Maciek z dziećmi (da znać w ostatniej chwili, że jednak będzie);
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Pomyślałam i już wiem Najprawdopodobniej będzie nas aż czworo, a na pewno troje. Zbych z Oną, Dżolanta i ja. Nie wspomnę o kudłatym, ale zwierz przypisany do Zbycha.
Admiralicja jeszcze kalendarz sprawdza pewnie . Chciałabym pobyć z Wami, ale na dzień dzisiejszy nie mam takiej możliwości. Niezależnie od tego wszystkim zlotowiczom udanego zlotu życzę. No i dobrej pogody:).
Obawiam się, że rydzyki dopiero jesienią, ale za to do samych śniegów... :-). Natomiast zieleń taka, że aż oczy bolą, na halach kwitnąć storczyki zaczynają i inne zielsko :-)
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
4. gabi30 w stanie lepszym, zabrana przez Madzię z Warszawy;
6. Johanka jak zwykle myśląca;
7. Dronka82 (uwaga na cudze dzieci - zawłaszcza);
8. Maciek z dziećmi (da znać w ostatniej chwili, że jednak będzie);
9. DSS z mężem i przybytkiem (stały zestaw: dzieci i dwie suki);
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum