-Gdzie? Wbrew pozorom tam, gdzie zawsze.
-Kiedy? 08-10-05.2015
-W jakim składzie? No właśnie - montujemy ekipę:
Zapowiedzieli się:
1. Gazda, któremu nie trzeba osobnego pokoju, chyba, że Zuza uzna inaczej;
2. Madzia70 - jak zwykle z dzieckiem i pięcioma mężami;
Kto da więcej?
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Jak mnie Madzia da radę zabrać z Warszawy, to wstępnie się zapowiadam. Chyba, że będę w stanie gorszym niż teraz to z wyprawy nici. Także obecność Gabi na zlocie nie do końca pewna. Bliżej maja zobaczymy jak się sprawy mają.
3. JustynaS1975 (czyli mua), oczekująca na urlop;
4. gabi30 w stanie lepszym, zabrana przez Madzię z Warszawy;
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Tak bym chciała z wami się spotkać ,ale jak zwykle jakieś ale, po prostu moja Kochana wnuczka Kalinka ma I Komunię Świętą i tam muszę być
Pozdrawiamy Ewa i Marek
3. JustynaS1975 (czyli mua), oczekująca na urlop;
4. gabi30 w stanie lepszym, zabrana przez Madzię z Warszawy;
5. Jolana dopisana, będzie z Mężem;
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2015-03-28, 20:12 ] Stary dowcip z lat komuny (młodsi nie zrozumieją): Myślę, więc jestem. Jaka szkoda, że szynka nie myśli !
Ja, niestety, z przyczyn uczelnianych i sesyjnych, nie dam rady... Czekam na zlot jesienny, na tym na pewno się pojawię, bo i o tej porze mam nieco bliżej niż z Warszawy
To daj w którymś momencie znać, czy będziesz i w jakim składzie
Jak na złość 7 maja mam podanie analogu, po którym zdycham przez pierwsze kilka dni. Ale najgorszy jest ból tyłka po podaniu, nie wysiedzę tyle godzin w pociągu.
Chyba, że udałoby mi się kupić miejsce leżące? Ale nie chciałabym sprawiać kłopotu swoją osobą pomimo doskonałej opieki Pani dr podczas drogi do Żegiestowa.
Chociaż z drugiej strony bardzo chciałabym być na zlocie, więc może przełożę podanie mojej trucizny na tydzień później. Na razie więc nie odwołuję swojej obecności. Dam znać w odpowiednim terminie jak z samopoczuciem i czy dam radę, nie chciałabym być dla nikogo ciężarem.
Pozdrawiam Gabi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum