Tak spotkałam się z takim określeniem ,ale przyczyn może być wiele więc niechcę gdybać tak jak ci pisałam ,wiem że jest ci cięzko .Naprawdę nie myśl o czymś najgorszym. Narazie dalsze wyniki potem diagnoza.
Kochana Medycyna nie jest taka łatwa nie wszystko jet czarne albo białe.
Pozdrawiam cieplutko ,bo coś chłodniutko się zrobiła na dworze
Ja też pozdrawiam - u nas w Opolu słonecznie - mówisz że przyczyn może być wiele... ale jakich, wiem że nie chcesz gdybać ale napisz przy jakich przypadkach spotkałaś się z takimi limfocytami. Najgorzej boli niewiedza, czekanie i brak działania... Pozdrawiam Was wszystkich...
_________________ //Iść, ciągle iść, w stronę słońca...//
napisz przy jakich przypadkach spotkałaś się z takimi limfocytami.
Jest ich kilkanaście i nie bedę ich wymieniać.Denerwować się nie ma sensu jak nie ma dalszych wyników uwież mi Niestety w niektórych przypadkach trzeba czeać.
Kochana nich ci przytoczę,
Jak pachnie ci kiełbasa to skąd wiesz jaka ,jak masz zamknięte oczy
-Krakowska,Śląska ,Podwawelska,Zwyczajna ........ nie wiesz dopółki nie otworzysz oczu i nie znasz nazy
Jaszcze raz pozdrawiam i czekaj na wyniki
[ Dodano: 2011-11-09, 12:25 ]
Sorki za kiełbasę ,ale jakoś mi się tak napatoczyło można dać wiele innych przykładów
kobiecinka,
Całuski
Jak jest tak cieplutko u was idz na spacer i się wycisz.Wiem wiem łatwo powiedzieć gorzej wykonać
Trzymam mocno kciuki za dobre wyniki
Ok .... poszłam pogłaskać moja niesforną kocicę i popatrzeć na ukochane słońce.... Wiem że się nakręciłam strasznie... Chciałam tylko wiedzieć jakie choroby mogą powodować taką grudkowatość chromatyny w limfocytach, możne to by nas na coś naprowadziło
Gdyby nie to forum nie pomyślałabym nawet o badaniu węzłów u męża, bo byliśmy już u kilku internistów i wszyscy nie zwracali na to uwagi, a myślę ze to ważne... Czasem warto też pogdybać bo nasi lekarze to tylko ludzie - jedni z większą wyobraźnią drudzy z mniejszą... Dziękuję Wam....
_________________ //Iść, ciągle iść, w stronę słońca...//
Kati11, masz w podpisie iść w stronę słońca. Bardzo fajnie.
Na blogu Lenki (choruje na ostrą białaczkę szpikową) ulubionym pozdrowieniem jest Leb do słońca!!!
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Kati i tak nie zrobicie wszystkich badań na raz;)
Powoli będziemy cię naprowadzały jeśli będzie taka potrzeba.
USG powinno trochę rozjaśnić sytuację a potem zobaczymy co dalej.
Mogłabyś dać mi trochę słońca, bo u mnie ponuro a ja tego nie lubiem:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum