zufed, Mysle , ze tu jest pies pogrzebany , ze nie chcialam miec operacji w moim miescie , poniewaz slyszalam bardzo zle opinie , a pan doktor , ktory mial przyjechac z Lublina i mnie operowac najwyrazniej sie na mnie wkurzyl , bo nawet nie chcial ze mna rozmawiac . Od razu jak mnie zobaczyl to powiedzial , ze dopiero po swietach . Nie wiem czy moge tak pisac , ale najwyzej ktos to usunie , ja sama jestem bardzo zla , ale wiadomo jak jest w naszym kochanym kraju - uklady , ukladziki ...
bea, Mam juz konkretny termin wyznaczony na przyjecie do Lublina , ale to wcale nie znaczy , ze na operacje ... Pytalam i trzeba bedzie czekac , nie wiem ile ...
Do Lublina mam okolo 2 godz. jazdy autem , ale to nie jest problem . Prywatnie sie juz nigdzie nie wybieram , poniewaz w tej chwili znacznie ograniczyly sie moje fundusze , nie pracuje i jestem bez prawa do zasilku
_________________ Są w życiu chwile, gdy myśli się, że jest tak źle, iż już gorzej być nie może. Wtedy właśnie okazuje się... że jednak może.
Witaj!
Nie załamuj się.
Ja czekałam na swoją operację ok. 2 miesięcy i to też dzięki pójściu na prywatną wizytę do ordynatora. W innym szpitalu termin oczekiwania był znacznie dłuższy - 5 miesięcy.
Jeśli masz możliwość, to warto spróbować w innych szpitalach - wiadomo im szybciej będzie operacja tym lepiej, ale miesiąc to w sumie nie jest tragicznie na polskie warunki...
usunięto mi połowę żuchwy.Mam 48 lat i 2 psy.Straciłem 8 zdrowych zębów ale było warto.Nowotworu się nie bałem śmierci też nie.Bałem się czy da się tak dalej żyć.Da się całkiem nieżle mówię,mogę połykać i gryzę prawą prawą stroną.Dasz radę uwież tylko w swoje możliwosci
Nie wiem co sie ze mna dzieje ...
Nie mam sily na nic , dawniej siedzialam do pozna , filmy ogladalam , a teraz godz 20 , 21 , a ja padam . Jestem calkiem bez zycia , ciagle mnie mdli , nic mi nie smakuje . Nawet to , ze swieta sie zblizaja nie cieszy ...
_________________ Są w życiu chwile, gdy myśli się, że jest tak źle, iż już gorzej być nie może. Wtedy właśnie okazuje się... że jednak może.
Mnie czeka pełne radio.6na6.8.04 TK uśmiechu i szyi i dziwka natury łuku brwiowego.Ma to być jakiś bonus...Jaśnie oświecony zacznę być od mniej więcej 18.04.
_________________ carcinoma planoepitheliale spinocellulare keratodes G2.Nie samym rakiem człowiek żyje...Dla walczących życie ma smak,którego reszta nie pozna.Cytat prawie dosłowny.
Witaj, jakas! Nie dziw sie apatii, ona minie.Teraz jesteś w jakby w zawieszeniu a czekanie jest najgorsze. Ja przed operacją wzięłam pare dni wolnego, po nim zaczęły się wakacje, do dnia przyjęcia w szpitalu dostawałam szału. Dzisiaj żałuję, trzeba było wyszukiwać szukać sobie zajęcia, a nie przed chronić sie przed nimi.
6.04 juz niedługo, tylko pare dni. Obiecaj sobie , że nie nie będziesz zadręczała się
w czasie świąt.
Tu wszyscy trzymaja za Ciebie kciuki:-)
No to już tylko parę dni. Wytrzymałaś miesiąc, to te parę dni szybko zlecą, zobaczysz.
Wiesz ile czasu spędzisz w szpitalu? No bo będę czekać na wieści od Ciebie po operacji.
Życzę Ci radosnych i szczęśliwych Świąt Wielkanocnych, aby wniosły do Twojego serca nadzieję że będzie lepiej.
<uscisk>
Wrocilam ... Ucieklam spod noza ...
Pewnie powiecie , ze zwariowalam , ale strach byl silniejszy , nie zgodzilam sie na operacje , poki co , zdecydowalam sie na radio...
A poza tym , mam nadczynnosc tarczycy , ktora musze podleczyc , bo wyniki bardzo zle mi wyszly . Lekarka , ktora sie mna teraz zajela koniecznie chce , zebym dostarczyla jej material , ktory zostal pobrany do biopsji , poniewaz dziwnym trafem moja dziura w podniebieniu zaczela sie ladnie goic
No to mamy następną dziwna sprawę. Ucieczka, nadczynność i nowe wątpliwości tworzą atmosferę niezłej nerwówki. Chory czasem ma intuicję i czuje co mu jest. Bylebyś tylko za szybko nie stwierdziła że nic ci nie jest a lekarze to konowały.
Miałam nieco podobna sytuacje jak lekarka po drugim zabiegu stwierdziła że pewnie to wszystko pomyłka i nic mi nie jest.
Pisz koniecznie co dalej.
Życzę ci z całego serca zdrowia !!!!
_________________ Antoine de Saint-Exupéry
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać
Bylebyś tylko za szybko nie stwierdziła że nic ci nie jest a lekarze to konowały.
Bardzo chcialabym tak stwierdzic
mamanel narazie nic nie wiem , bo jak pisalam chca jeszcze raz obejrzec moj wycinek , wiec musze sie sprezyc . Nie wiem czy zechca mi go przeslac z Kielc , gdzie byl wysylany , czy tez osobiscie bede musiala sie po niego pofatygowac , ale zrobie wszystko , zeby ustrzec sie przed operacja ...
CDN ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum