Dzięki za dobre słowo Staram się myslec pozytywnie, ale skutek jest marny. Odkąd wiem o tym podejrzanym węzle mam wrażenie, że boli mnie pachwina Siła sugestii.
Podział mitotyczny miałaś dość wysoki i obecne owrzodzenie, także nawet przy niskim wskaźniku Breslow wskazane jednak jest przebadanie tego węzła. Lepiej dmuchać na zimne, choć wierzę, że to nic groźnego
Takie informacje są dokujące.Miejmy nadzieję że to coś innego nie zwiazanego z czerniakiem.Sama jestem przykladem że nie zawsze musi być najgorsze.Choć wiem co przeżywasz i niemal znam Twoje myśli. Doczytalam że juz dobrych parę miesięcy temu miałaś problem z węzłami. Czy wtedy lekarz nie zasugerowal ci biopsji powiekszajacego węzła?
Super, trzymałam za ciebie mocno kciuki żeby wszystko bylo OK.
Dzisiaj ja wyczułam powiększone węzły w pachwinie, jutro usg, oby u mnie to też był fałszywy alarm.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum