Kynek myślę że wszyscy trzymają za Ciebie kciuki, ja cały czas trzymam odkąd po raz pierwszy się wypowiedziałem w Twoim temacie i non stop go czytam choć rzadko piszę Bardzo mnie cieszy ten cud jak go nazwałeś i zdrówka!
_________________ Znajdziesz mnie też na
Facebook!
Po badaniu TK ... jest dobrze, żadnych niepokojących zmian "nie stwierdza się" został jeszcze rezonans głowy do zrobienia ... i tu kolejne miłe zaskoczenie, zmiana terminu na 1.10. Jednak nie łudzę się zbytnio bo przecież zmiany chorobowe na skórze widać gołym okiem. Czasem odczuwam też lekki ból w tych okolicach. Ale generalnie jest dobrze
Wybieram się do Konina bo w Warszawie badanie kliniczne nie wiadomo kiedy ruszy. Nie powinienem czekać - tak mnie poinformowała Pani Doktor. No to ruszam "do boju" !
Byłem w Koninie, podpisałem formularz zgody... maszyna ryszyła... na początek ponowne badanie czy jest mutacja w moim genie BRAF. Jeżeli się potwierdzi to potem kolejne wstępne badania - sprawdzą czy spełniam wszystkie warunki do badania klinicznego. Jeżeli wszystko będzie ok to potrwa to pewnie kilka tygodni. Narazie się zastanawiam czy napewno dobrze zrobiłem? A może ktoś z Was już jest w trakcie podobnego badania klinicznego?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum