Witaj Bajdo!
Twoja historia zwaliła mnie z nóg. Jesteś wspaniałą, silną kobietą. Ta gadzina nie będzie miała z Tobą łatwo. Trzymam za Ciebie mocno kciuki!
Dzięki kochani za słowa uznania... dalej trwa walka tym razem po radioterapii głowy. Od miesiąca nic innego tylko szpitale (komplikacje po radioterapii). Lekarze o nicz mnie nie poinformowali, ani o bolesciach, ani o tym ze wlosy totalnie wypadą, ani o wyjalowieniu jelit przez co trafiłam na SOR z takimi bolesciami brzuch iż myślałam ze to juz koniec... jednak nadal wierze ze po burzy wyjdzie jednak te słońce. Zycze pogody ducha i woli życia każdemu
_________________ "Dobry stan zdrowia jest lepszy niż największe bogactwo"
Wyjrzy słoneczko dla Ciebie. Nie raz i nie dwa! Wspieram Cię razem z moją dziewczyna.
Trzymaj się na przekór przeciwnościom losu.
Pozdrawiamy serdecznie.
Bardzo ciężko z nim wygrać dziś się o tym dowiedziałam kiedy lekarz wezwał mnie do siebie do gabinetu po zrobionym badaniu TK jamy brzusznej wyszło ze mam guzy juz na nerce, wątrobie dość duży 6cm, węzły chłonne zajęte.Nadal mam nadzieję...bo umiera ostatnia ale chyba wiemy czego możemy się spodziewać...
_________________ "Dobry stan zdrowia jest lepszy niż największe bogactwo"
bajda84, bardzo bardzo mocno 3mam za Ciebie kochana kciuki.. cały czas jakoś tak myśle o Tobie i zastanawiam się co u Ciebie.. i wierze jednak że będzie dobrze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum