Bardzo ciężko z nim wygrać dziś się o tym dowiedziałam kiedy lekarz wezwał mnie do siebie do gabinetu po zrobionym badaniu TK jamy brzusznej wyszło ze mam guzy juz na nerce, wątrobie dość duży 6cm, węzły chłonne zajęte.Nadal mam nadzieję...bo umiera ostatnia ale chyba wiemy czego możemy się spodziewać...
zawsze trzeba liczyć się z najgorszym, ja tak uważam. Ale to nie oznacza że tak się stanie. Nikt nie ma pewności i tu nikt o tym nie decyduje. Nawet w połowie nie domyślam się jak się czujesz, bo nie chorowałam, ale moge się domyślać co czują Twoi bliscy. I każdy z nich liczy na wyzdrowienie i ma nadzieję choćby fakty przemawiały za czymś innym.
A tymczasem musisz się oswoić z przerzutami. I na nowo podjąc walkę o siebie.
A czy ty masz wsparcie wśród swoich bliskich? Przepraszam że o to pytam, ale chociaż wiem że wsparcier na forum dużo daje to jednak nie zastapi przytulenia przez kogoś bliskiego. Nawet nie tyle pocieszenia ile tego że czuje się obecność.
Tak mam wsparcie od bliskich.Moj maz jest przy mnie cały czas.Rodzice i teście wspierają ale chyba też nie mogą na to patrzeć.Zwijam się z bólu, mama placze ...wole zeby żeby rzeczy nie widzieli
_________________ "Dobry stan zdrowia jest lepszy niż największe bogactwo"
Bajdunia,tak bardzo mi przykro,że musisz znosić takie cierpienia i tak bardzo Cię podziwiam,że tak dzielnie walczysz,niezależnie od tego jak Twoja walka się skończy(ja wierzę,że ją wygrasz)to dla swoich bliskich,dla nas będziesz na prawdę WIELKA.Nie ma dnia,żebym nie myślała o Tobie,modlę się za Ciebie codziennie.PAMIETAJ,WYGRASZ!!!
Czytam to już chyba setny raz.Może spróbowali byście w szpitalu klinicznym Jurasza w Bydgoszczy?Mojego męża pewnie czekał by taki los jak Twój gdyby nie lekarze z tego szpitala,którzy usunęli przerzut w mózgu.Mówili nam że to nie ma sensu bo po kilku miesiącach jest wznowa,ja mimo to błagałam aby operowali.Jest już prawie 8 miesięcy po operacji i nie ma żadnych przerzutów.Tak bardzo współczuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum