Słabo jest...dzisiaj porządkowałam rzeczy Mamy....
Bardzo długo zabierałam się do tego. Ból ogromy, ale jakbym jakiś ciężar ogromny zrzuciła z siebie...jakbym pozwoliła Jej odejść tak naprawdę. Może przestanę się w końcu szarpać? Ale przecież nigdy nie zapomnę, nie przestanę tęsknić...
Mamciu
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Czkaweczko, pewnie, że nie da się nigdy zapomnieć. Przenigdy nie da się Mamy zapomnieć.
I mam nadzieję, że malutki uśmiech taki wewnętrzny i chociaż taka malutka radość u Ciebie będzie
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
czkawka,
Ja też mam u siebie rzeczy taty ale do dnia dzisiejszego nie zabrałam się za porządkowanie
...tak jak je przywiozłam, tak stoją nie ruszone. Jeszcze nie potrafię się za to zabrać ale myślę, że wkrótce też to zrobię ...
Czkawuniu
Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie ...
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Wiele razy chciałem napisać, że życie niesie obok wszystkich dramatów jedną cudowną cechę, selektywną pamięć, która pozwala aby w najtrudniejszych momentach naszego życia dostrzegać tylko te dobre chwile.
Życie zasklepia te najstraszliwsze wspomnienia zostawiając bliznę a nie krwawiącą ranę, pamiętamy radość, miłość... a ból, cierpienie zaciera się w naszej świadomości...
Wierzę, że Ty również doczekasz tej łaski
Wszelkich łask Bozych i duzo blogoslawienstwa w te Świeta Wielkiej Nocy...Moja kochana;-)
[ Dodano: 2012-04-05, 23:07 ]
Serdeczne życzenia
Wesołego Alleluja
oraz dużo zdrowia
i pogody ducha. Niech radość Wielkanocy
napełni nasz serca
nadzieją i obfitością łask
od Chrystusa Zmartwychwstałego....
Dziekuje ze Jestes!
Postaw na te Swieta znicz dla Mamci ode mnie kochana;-) dziekuje
_________________ Kocham Cię Tatulo !!! Ty Tylko Go poprowadz,Tobie powierza swa droge..Panie moj.
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Tobie
Dobrych myśli, radosnego serca oraz pogodnego nieba!
Wesołego Alleluja!! :-*
_________________ --
Bernadeta
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Kochane moje bardzo, bardzo dziękuję za życzenia
Chociaż święta minęły spokojniej i milej niż się spodziewałam tego wcześniej cieszę się, że już po...ufff.
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i ściskam mocno wszystkie naraz i każdą z osobna.
Dziękuję za pamięć
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum