Ćwicz, ćwicz ... bo ja na autograf liczę i to nie jeden. Jeden sobie zostawię, a pozostałe będę sprzedawać
[ Dodano: 2012-07-19, 22:28 ]
czkawka napisał/a:
fajny dzień dzisiaj miałam i się fajnie kończy.
Bardzo się cieszę, że masz takie dni i mam nadzieję, że więcej takich dni będziesz miała. Aby jak najwięcej. Niech słoneczko nad Twoją głową ciągle świeci.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
No jaka przebiegła istota z Ciebie Justynko
Już się tak zmęczyłam tymi ćwiczeniami, że padam na twarz.
A tak na poważnie, to dawno tak przyjemnego dnia nie miałam. Sporą część dnia spędziłam z moją przyjaciółka i jej 6-letnią córką...śmiechu było co nie miara, cudowna pogoda i już dawno nie czułam się taka wyluzowana. A na wieczór niespodzianka..czego chcieć więcej? Niby drobiazgi ale gęba się śmieje
Spokojnej nocki wszystkim czytaczom
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Witajcie moje Miłe Panie
Uwielbiam zaglądając na czyjś wątek znaleźć taki nastrój jak tutaj...
To tak bardzo dodaje wiary i siły, że jest jeszcze tyle dobra przed nami.
Aniu Przeklinam niekiedy swoje skojarzenia, ale dziś myśląc o Tobie zobaczyłem ten utwór http://www.youtube.com/watch?v=wyTzajG6JEU
Pozdrawiam serdecznie
Romku zapraszam częściej, o ile znajdziesz tu czego akurat będziesz szukać
Dziękuję za piosenkę
Żeby nie popsuć nastroju zamilknę już i nie napiszę nic więcej, nic co mogłoby zburzyć wspomnienie miłych chwil....
Boję się, że gdybym się dziś rozwinęłam, mogłoby być słabo....Dlatego też pożegnam się, życząc wszystkim spokojnej nocy
[ Dodano: 2012-07-21, 22:37 ]
A jeszcze jedno....film ok. choć to nie moja tematyka, ale jak to mówią: "darowanemu koniowi..."
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum