Sterydy mąż przyjmował już po pierwszej operacji, bez żadnej przerwy.
A osłabienie w nogach i zachwiania równowagi ma od drugiej operacji.
1ego sierpnia miał badanie PET i głowa była czysta
[ Dodano: 2013-10-06, 23:30 ]
Mąż coraz bardziej słaby...
To typ człowieka który jest za bardzo dumny by poprosić kogokolwiek o pomoc, próbuje nam udowodnić że wszystko potrafi zrobić sam, że nie potrzebuje naszej pomocy
Rano i po południu jeszcze o własnych siłach chodził do łazienki, ale przed chwilą razem z córką pomagałyśmy mu z niej wrócić.
Ustał przy drzwiach i nie mógł samodzielnie zrobić żadnego kroku,chwiał się na boki i przytrzymywał futryny.
Jak go prowadziłyśmy szedł bardzo nie pewnie i cały się trząsł.
Nie wiem już co robić, prześwietlenie dopiero 10 tego, a ja boję się najgorszego.
Dochodzi już nawet do tego że chodzę i nadsłuchuje czy mąż oddycha.. :(
Na oddział biorą go dopiero 16stego, a jeżeli do tej pory będzie z dnia na dzień coraz bardziej słabł jak to się działo do tej pory to nie mam pojęcia jak sobie z tym poradzimy.
A może da rade przyśpieszyć termin prześwietlenia?
Tak bardzo się boję :(
[ Dodano: 2013-10-07, 11:34 ]
Oj dzisiaj cięzki dzień.
Rano musiałam pomóc mężowi w dojściu do toalety,po sniadaniu rozmawialiśmy aż w pewnym momencie mąż nie potrafił dokończyć zdania,zapomniał co chciał powiedzieć.
Powtórzył dwa razy,że będziesz musiała,machnął ręką,uśmiechnął się powiedział,że zapomniał,ale jak mu się przypomni to powie.
Kochani co się dzieje
Nie mam już siły patrzeć ,jak z takiego silnego faceta jak on,zmienia się w tak słabego człowieka.