Ula,
cała Polska jest z Tobą!!!Masz nie tylko przyjaciółkę Sonię-Masz nas i nasze ciepłe myśli, które płyną w Twoim kierunku wszystkimi drogami. Niech one Cię rozgrzeją i mam nadzieję, że dzięki nim przynajmniej na chwilę zagości uśmiech na Twojej twarzy. Gosia
Ula,
cała Polska jest z Tobą!!!Masz nie tylko przyjaciółkę Sonię-Masz nas i nasze ciepłe myśli, które płyną w Twoim kierunku wszystkimi drogami. Niech one Cię rozgrzeją i mam nadzieję, że dzięki nim przynajmniej na chwilę zagości uśmiech na Twojej twarzy. Gosia
Też się pod tym podpisuję.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Soniu jesteś prawdziwym przyjacielem.
Jestem pod wrażeniem Twojej postawy.Dzięki Tobie Ula jeszcze ma siłę na walkę.
My tu Wszyscy jak jeden mąż trzymamy kciuki i wspieramy Was w tej nierównej walce z paskudnym przeciwnikiem.
Życzę Tobie wiele siły,a Uli jak najmniej cierpienia.
dzisiaj Ula miała kolejną chemię i zrobił się problem , rozmawiałam z nią telefonicznie i dowiedziałam się , że za tydzień nie dostanie chemii jeżeli nie będzie z opiekunem tyle wiem bo Ula się rozłączyła , jak wróciłam z pracy usiłowałam się dodzwonić ale nie wyszło w końcu wysłałam smsa odbierz ten cholerny telefon , zadzwoniła i usłyszałam cytuje '' nie będę z tobą gadać , daj mi spokój a tak w ogóle to już do mnie nie dzwoń więcej '' rozłączyła się dół straszny , na razie odpuszczę ale nie na długo , będę czekała na poprawę nastroju , za parę dni zadzwonię znowu
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum