Ja znam osobe, ktora to stosuje
Sama z ciekawosci przeczytalam cala ksiazke i to dosc dokladnie. Napisalam rowniez do Ashkara , odpowiedz dostalam w przeciagu 24h.
Oczywiscie rada jaka otrzymalam to : Przerwac jakiekolwiek leczenie i wciskac cieciorke
Cieciorki to ja nawet nie przelkne w posiklach a co dopiero w swojej nodze :P
W mailu nie bylo ani jednej odpowiedzi na moje konkretne pytania !
A i slowo jeszcze o " wit b17 " - juz po smierci Taty zrobilam male dochodzenie...
Jak sie dokladnie poczyta, znajdzie sie adresy klinik i telefony, ktore ta terapie stosuja.
W zwiazku z tym, ze ja mam bardzo duzo znajomych rozsianych po calym swiecie - wciagnelam ich w moje sledztwo.
Wiec na pierwszy ogien poszla klinika w Meksyku .
Mam ok 20 znajomych w Meksyku, w tym ok 7 bardzo bliskich , ktorych wspolmazonkowie sa tez lekarzami ( w tym 2 onkologow )
Po pierwsze, nikt z nich nie slyszal o klinice w Meksyku. Ale postanowili sprawdzic informacje podane przeze mnie . Okazlo sie, iz kiedy lekarz medycyny akademickiej , probowal cos wiecej dowiedziec sie i w jakis sposob dotrzec do kliniki to informacje byly zdawkowe, lub odmawiano udzielenia ich.
Podalam rowniez telefony do klinik w Europie :
1. Portugalia : moj byly pojechal pod wskazany adres . Byl to zwykly budynek mieszkalny,ktory w zadnym wypadku nie przypomina szpitala czy miejsca gdzie leczy sie ludzi.
Podane numery najczesciej nieistanialy , a jak istnialy to w momencie podania informacji, iz rozmawiaja z np. lekarzem, rozmowa byla urywana
2. Wegry : Tam jest tez klinika Gersona ... no wiec, ja bylam na Wegrzech , popytalam sie moich znajomych ( pracowalam w firmie onkologicznej ) by sprawdzili co i jak , sprawa wygladala podobnie jak w Portugalii. Sprawdzilam, rowniez sama...
3. Czechy : Kolega, ktory pracuje w branzy onkologicznej - tylko sie zasmial...ale podzwonil i okazalo sie to samo co wyzej..
4. Polska : wiecie jak sprzedawana jest cudowna witamina ? Wyglada to mniej wiecej tak, jakbyscie chcieli kupic dzialke amfetaminy .. jest to handel pod lada.. w ukryciu . Najczesciej w miejscu publicznym, gdzie jest duzo osob i mozna dokonac wymiany - pieniadze - witamina. Osoba, ktora to sprzedaje szybko sie zmywa..wiemy dlaczego, prawda ?
Ja nie wiem jak Wy, ale skoro chleb, mleko, maslo , ser , wedlina, ibuprom, apap - ratuja nam zycie i zdrowie ( odzywiaja nas, dzialaja przeciwbolowo, przeciwgoraczkowo itp itd ) to nie sa sprzedawane jak w czasach stadionu , gdzies spod lady... Mozemy otrzymac za nie rachunek itp itd.
Kurcze no. jakby ta wtamina b17 nie miala niekorzystnego wplywu na nasze zdrowie, to przeciez kazdy z nas moglby ja kupic chociaz jako suplement diety ? A jak pojdziecie do apteki , w jakimkolwiek Panstwie EU to jakos nie bedziecie mogli jej zakupic legalnie.. Nawet wit. C mozecie kupic w sklepie.. to dlaczego nie mozna tej cudownej wit kupic w pierwszym lepszym Samie ? Zastanowcie sie..
Mnie dziury w nodze nie fascynuja.. wole jednak.. Rum i Janka
Pozdrawiam wszystkich tych , ktorych fascynuja inne dziury , tudziez Janki ...;)