tata szybko pozbył sie gorączki teraz dobrze sie czuje.
jedynie co to mówi ze zaczęło mu sie chyba odrywać kaszel;-( bo taka flegma mu wyleciała z delikatnymi kropkami jakby ciemnej krwi czy to zaczyna sie to krwioplucie?
przykro mi jesli absenteeism, ma rację, ale spokojnie zgłoście lekarzowi, na to Tata dostanie lekarstwo na uszczelnienie naczyń krwionośnych (czy jakoś tak ) - Cyclonamine.
Pozdrawiam,
Ewelina
tata dzis pojechał na chemie ale niestety wyniki krwinek białych były zle i nie dostanie chemii za tydzien ma przyjechac .
przykro mi. Takie opóźnienia raczej nie działają korzystnie. Ale z drugiej strony lepiej presunąć chemię niż miałaby ona zaszkpodzić. Ale dostał Tata cos na poprawę wyników krwi (czynniki wzrostu)?
tata po badaniu z tego co mi móil to guz w płucach prawie go nie ma na oskrzelach sie zmnijszył ,,kolejny etap radioterapia )))jednak modlitwy działają ;-) pozdrawiam i życzę wam wytrzymałości walczmy z tym rakiem ;-) miłością
tata 5 grudnia jedzie do sanatorium i tam bedzie 7 tygodni i bedzie mial radioterapie . nie mam zabardzo czasu zeby tu wchodzic ale mysle o was rowniez i trzymam kciuki****
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum