Są bardzo wysokie leukocyty, co w połączeniu z wysokim CRP może oznaczać stan zapalny.
Płytek nie sprawdzano? Mocznik jest w jakich jednostkach (przepisując wyniki najlepiej jest przepisać wszystko z jednostkami)?
Już nie bierze antybiotyku .W szpitalu brał Tevagrastin,Augmentin,Metronidazol,Flocnonazol,Polprazol,Seretide500, Spiriva,Pyralgin, Fraxiparyna,Hydrocortyzon,Verospiron,Megalia,Octanidel,Aftin,Ketonal ,Kalipoz,Tramal
Dziś byłam na prywatnej wizycie u prof.onkologi we Wrocławiu. Na wizytę czekałam 2 tyg. Czekając dziś w kolejce 2,5 h Profesor, przyjął mnie w 8 min w gabinecie zabiegowym, nie wpisując nic w kartę. Na wizycie byłam sama, bo chciałam skonsultować wyniki tatki i porozmawiać o ewentualnym leczeniu, jestem tak wściekła i bezradna aż sie wyć chce.
Pan prof. nie doczytał żadnej karty wypisu, ze szpitala tylko spoglądną, nawet nie zauważył ze guz ze stycznia miał 3.8x 3cm a po pierwszej chemi na opisie jest 1,5 x2cm. Powiedział tylko, ze tatko ma do 2 miesięcy życia. Tato ma w czwartek mieć podaną drugą chemię. Opisałam to tylko dlatego, ze mam ogromny żal, żal do lekarzy o to ,że nawet prywatnie nie można uzyskac informacji. Natomiast w szpitalu, usłyszałam chemia działa, dobry znak .
Hej ,dziś tata odstawiony na oddział Wyniki w normie ,wątroba w porządku i nerki też ,także jutro chemia zostanie podana , słabsza jedno składnikowa.Stan ogólny zdaniem taty słaby ,okropnie osłabiony jest , obstrukcyjna choroba płuc mu dokucza .
Pierwszy raz jak trafił po chemi do szpitala z leukopenią miał chrypkę ,lekarz powiedział ze to od anginy a dziś to ma taką mocną chrypę ,właściwie to od dziś ,coś złego?
eszka, chrypka, całkiem możliwe, że znowu jest spowodowana infekcją, ale wtedy chemioterapia zostałaby przełożona.
Jeżeli będzie się utrzymywała to może być to spowodowane naciekiem na nerw krtaniowy wsteczny.
Jak teraz tata jest w szpitalu powiedz lekarzowi o tej chrypce.
pozdrawiam
_________________ "Odnajdź w sobie zalążek radości, a wtedy radość pokona ból"- R. Campell
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum