Moja Mama odeszła dziś rano a mnie przy niej nie było
Ależ byłaś nie ciałem lecz duchem ona na pewno to czuła... Teraz już zasnęła już nic nie boli, już jest spokojna i na pewno chciałaby żebyś i ty była z uwagi na dziecko... [*]
_________________ [*] śpij spokojnie kochana moja (27.09.2015)
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
TaInna, strasznie, strasznie mi przykro. Przyjmij wyrazy współczucia.
I naprawdę nie myśl o tym, że Ciebie przy Mamusi nie było. Byłaś przy Niej sercem, duszą i każdą myślą. Mamusia to wiedziała i na pewno także czuła.
Dbaj Słonko o siebie i Brzuchatka. Przytulam Cię mocno
Jutro pogrzeb Mamy, chyba najtrudniejsza ostatnia wspólna droga... Wspólna, bo mam nadzieję bedę w niej uczestniczyć - dostanę "przepustkę" z oddziału na kilka godzin jeśli KTG będzie dobre - a MUSI być dobre!
Dziękuję Wam wszystkim za słowa otuchy i wsparcia Dziękuję za Wasze ciepło, obecność i doświadczenie.
Życzę wszystkim dużo siły i wytrwałości w walce z chorobą
Trzymam za Wszystkich kciuki aby ta walka zakończyła się dla Was sukcesem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum