twoje posty przeczytałam jako pierwsze na tym forum. po przeczytaniu waszej historii postanowiłam napisać pierwszy raz. to wy dawaliście nam nadzieję. wasza historia była/jest tak bardzo mi bliska.
Soju przytulam Cię mocno, nawet nie wiesz jak bardzo mi przykro. Nie wiem czy będzie to dla Ciebie pocieszeniem ale doskonale wiem co teraz czujesz jak bardzo Ci ciężko. Pamiętaj ze pół roku temu przechodziłam przez to samo i gdybyś potrzebowała wsparcia , rozmowy lub tylko wspólnego milczenia to możesz na mnie liczyć.
Pogrzeb odbędzie się w piątek . Mamusia będzie skremowana tak jak sobie tego życzyła. Jestem kompletnie rozbita . Chodzę po domu otumaniona i szukam jej wszędzie . A jej już nie ma............................................................
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
Kochana Soju ..... wiesz kim dla mnie była Twoja mama i będzie zawsze, bo odkąd zaczęła się nasza historia była dla mnie nadzieją i wzorem - mój wielki szacunek dla niej i płaczę z Tobą bo wiem jak Ci ciężko. Droga Soju, Ty płaczesz, ale mamusia już nie cierpi i jej ból się skończył i zapewne zaczyna się szczęście tam gdzieś indziej, tylko my rozpaczamy nad stratą a im jest już dobrze i nic się już nie stanie bo są bezpieczne... i to jest najważniejsze.. Tylko tak umiałam zawsze się uspokoić, Soju gdybyś potrzebowała czegokolwiek..zawsze jestem do Twojej pomocy. Ogromne wyrazy współczucia
soja, WIeczny odpoczynek racz dac Jej Panie a światłość wiekuista,niechaj Jej swieci..Niech Aniołowie zawiodą Ja do nieba bram.....
Mamusia bedzie z Toba juz zawsze..Tak jak moj Tatko.Musisz modlic sie rozancem za nia.chociaz dziennie 10 tek rozanca.Ona sobie juz nie pomoze,bo jej droga zostala zamknieta.Bedzie Ci wypraszac laski u Pana.
Z modlitwa,rowniez za Ciebie o siłę...
_________________ Kocham Cię Tatulo !!! Ty Tylko Go poprowadz,Tobie powierza swa droge..Panie moj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum