Nie mam pojęcia co teraz czujesz Ty i cała Twoja rodzina, nie potrafię ogarnąć jak straszny to musi być ból. Ale Wy musicie znaleść ukojenie w wierze, że ten ból kiedyś zelżeje. Że kiedyś na wspomnienie taty jeszcze się uśmiechniesz. To straszne, ale życie potoczy się dalej. Spotkasz jutro na ulicy roześmianych ludzi. Serce ból rozrywa a świat ... jakby tego nie zauważył. Ale Wy zawsze o Tacie bedziecie pamiętać i jeszcze się spotkacie.
Krok po kroku, minuta po minucie wszystko jakoś sie ułoży. A przynajmniej taką mam nadzieję, bo tylko dzięki temu nie budzę się co rano z płaczem.
Bardzo mi przykro. Przykro mi, że Tata wogóle zachorował i tak wcześnie musiał Was zostawić. Przykro mi, że nie ma go już przy Was. Ale teraz wreszcie jest spokojny.
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum