Basiu ja też wprawdzie "niemo" , ale bardzo mocno trzymam kciuki za Twoje leczenie. Czytam Twój wątek i wiem, że doskonale mnie rozumiesz, lepiej niź mąż i rodzina.
Basiu ja też wprawdzie "niemo" , ale bardzo mocno trzymam kciuki za Twoje leczenie. Czytam Twój wątek i wiem, że doskonale mnie rozumiesz, lepiej niź mąż i rodzina
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
Tarnowianka, - a jak się obecnie czujesz?Zaglądaj tutaj do nas na forum.Masz swój wątek kciukowy?
Masz może w domu jakiegoś ulubionego zwierzaczka?Jest zakładka -nasze zwierzaki-,a tam ciekawe historyjki,zdjęcia i opowiesci o ciapkowie.Nie tylko domowym.Ja np.zamieściłam fotki sarenki,ptaszków.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-06-28, 23:19 ]
Nie mogę sie skupić ani na rozwiązywaniu krzyżówek, ani czytaniu książki czy oglądaniu filmu. Myslę jaki będzie opis rezonansu i tylko to jest dla mnie istotne. Sarenko nie mam zwierzątek , gdybym je miała to też w tej chwili z pewnością nie miałabym ochoty je fotografować. Zdrowy chorego nie zrozumie i choćby dawał dobre rady to odbiór nie zawsze spotka się ze zrozumieniem. Pozdrawiam serdecznie Ela
Sarenko nie gniewaj sie bo ja nie chciałam aby to tak zabrzmiało. To mój pierwszy rezonans po i dlatego nie umiem opanować emocji. Oecnie czuję się gorzej jak zaraz po radio dlatego , lekarze nie wykluczają wznowy. Ty wiesz co to dla mnie znaczy. Jakoś muszę przeżyć ten tydzień, a jak mi ciężko to tylko Najwyższy wie.
Pisz do mnie , pozdrawiam Ela
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum