Anelia, jak tam kochana?Mam nadzieje ze najblizsze dni beda pelne szczescia(wiesz dlaczego)a Tatulo bedzie czul sie dobrze.Moj dzis pytal jak twoj sie czuje tatus.Takze pozdrowienia gorace od Tatusia dla Tatusia..oby do lata...;)
_________________ Kocham Cię Tatulo !!! Ty Tylko Go poprowadz,Tobie powierza swa droge..Panie moj.
Gonia, Tato dobrze się czuje jak na razie Dobrze wygląda,odżywia się super , martwi mnie to,że jednek nie tyje, wydaje mi się jakby nawet troszkę schudł (tata nigdy nie miał tendencji do tycia) A więc jak to pisałaś:) OBY DO LATA..... )) Pozdrów tatę od Nas dwóch !!!
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Anelia, pozdrowie;-) Moj Tatulo tez juz nie tyje,ale wazne zeby Tatusie nasi cudowni nie schudli...Moj tez cale zycie gruby to nie byl,a teraz duzo je,bo mowi ze tedy jest silniejszy;) lato niebawem;-)))))Pozdrowienia dla Tatki i Mamy;)))
_________________ Kocham Cię Tatulo !!! Ty Tylko Go poprowadz,Tobie powierza swa droge..Panie moj.
Anelia, bardzo się cieszę, że Tatuś w tak dobrej kondycji. Niech je na zdrowie.
Czy Tata przyjmuje jakieś leki na apetyt? Jeśli nie to jestem pełna podziwu Jeśli nie ma tendencji do tycia to już nic nie poradzisz. Taki ma organizm, najważniejsze, żeby wyniki były w normie i dopisywało dobre samopoczucie.
Pozdrowienia dla Ciebie i Tatusia.
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Anelia, od rana myślę o Was. Mam jakiś dziwny dzień dzisiaj, na trzymanie kciuków za wiele osób (tu na forum i u mnie w życiu). Mam nadzieję, że byłam skuteczna i Tatuś przyjęty na chemię?
Pozdrawiam serdecznie.
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Gonia, iwona2010, czkawka, Dziękuję Wam za obecność i trzymanie kciuków:) Tata przyjął chemię, czuje się jak na razie dobrze, bez większych zmian ale (..hmm właśnie to ale...) zobaczymy co przyniesie Nam jutro ... Mam jednak nadzieję ,że będzie dobrze !
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Pamietaj! Musimy walczyc aby nasi kochani Tatulkowie byli nami jak najdłuzej! Dobrej nocki a Tatus podpowiada aby Twojego Zbigniewa pozdrowic od Jerzego ! A takze zloz zyczenia Tatulkowi od nas! Samych cudownych chwil od Tatuli dla Tatuli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum