Richelieu Drogi
Wierzysz mi lub nie - myślę czasami. Nawet intensywnie.
Może Cię to zadziwi, ale nawet żyję z intensywnego myślenia
Dla mnie ważniejsze było w tym momencie wsparcie podłamanej Anelii, a nie wyłapywanie literówek. Siedząc w pracy i mając do dyspozycji jedną (sic!) wolną minutę, wolałam ją spożytkować przekazując bardziej konkretne uwagi, bo znam szpital, oddział i lekarzy w którym jest od dzisiaj Tata Anelii, a nie poprawiać stylistyczne i ortograficznie mój post.
Myślę, że Anelia ma ważniejsze sprawy - podobnie jak i my wszyscy - na głowie niż delektowanie sie moimi literówkami.
pozdrawiam cieplutko
PS. Czy takie uwagi winny być w wątku merytorycznym?
[ Komentarz dodany przez: Richelieu: 2011-02-09, 21:11 ] Słusznie, Droga Katarzynko, masz całkowitą rację - nie powinny.
Już naprawiam ten błąd i dziękuję Ci serdecznie za zwrócenie uwagi i cenną pomoc w porządkowaniu forum.
Na szczęście Anelia mnie rozczytała
I chwała Jej za to!
[ Dodano: 2011-02-11, 22:04 ]
DSS
A teraz Anelia potrzebuje pomocy, bo zalecono jednak chemię a nie radioterapię Jej Tacie, "rzuć okiem" do Jej wątku merytorycznego.. proszę, dziewczyna szuka pomocy i nie wie co robić...
pozdrawiam
Gonia, ha ha ha oczywiście,że przekażę tatusiowi )) Mój tatko też często pyta np.:a co tam u Twojej "koleżanki", pisała...? a co u jej taty? )) Ehhh dobrze,że Was poznałam!!! Ma nowego wirtualnego "kolegę" (z czego ja się cieszę) no i ja poznałam się z Tobą . Przekaż tatusiowi też aby był silny (no i o wszystkich dolegliwościach Ci mówił abyś mogła szybko zadziałać,ja już mojego przyzwyczaiłam )...no bo może kiedyś uda się, i w jakiś letni dzionek spotkamy się "hehm: Pozdrawiamy ))
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Anelia, Z dolegliwosciami bedzie ciezko zeby mowil,cos tak czuje..ale wyczytalas chyba w jego myslach bo wlanie mowil mi,ze w lato to byscie do nas przyjechali,mamy dzialeczke i tatus mowi ze by sie poznali,na ryby czy grzyby poszli..haha od razu lepiej na serduszku;)
A czy sie uda?ja juz Tatusiowi obiecalam wiec nie macie wyjscia;-)))
_________________ Kocham Cię Tatulo !!! Ty Tylko Go poprowadz,Tobie powierza swa droge..Panie moj.
Gonia, ha ha ha ))) hmmm w sumie to i Wy możecie do Nas wpaść:) Mamy wiele jezior:) Lasów:) Latem jest super !!! No i oczywiście w moim małym mieszkanku znajdzie się miejsce dla tak WSPANIAŁYCH ludzi !!!
[ Dodano: 2011-02-25, 21:34 ]
Ojjj Goniu kochana masz rację ,na prawdę od razu lepiej robi się na serduszku
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum