Kochani, nawet sobie nie wyobrażacie jak mi się miło zrobiło kiedy wczoraj weszłam na forum i zobaczyłam, że mam wiadomości na pw oraz w "moich kciukach"
Dopiero teraz mam troszkę czasu aby odpisać, więc chciałabym wszystkim podziękować za tak miłą niespodziankę.
Naprawdę miło robi się na serduszku wiedząc, że są osoby dla których nie jestem tak całkiem obojętna ...
Szczerze powiedziawszy to wczoraj (ale przez chwilkę) nie miałam ochoty świętować, no bo wiadomo cyfra z przodu z dwójki zamieniła się
na trójkę
No ale co zrobić, czas w miejscu nie stoi. Powtarzałam sobie "Aga, to TYLKO cyfra"
A teraz pochwalę się moim prezentem ...
Ogólnie bardzo boję się zwierzaków, (panicznie boję się kotów ale nie o kota teraz chodzi) ale są też takie, które są przesłodkie, którym bez problemu przyglądam się z bezpiecznej odległości, niestety ciężko mi się przełamać aby dotknąć. Chcę ale nie mogę
Mam też problem aby rano obudzić się za pomocą jednego budzika, dlatego też często nastawiam co najmniej dwa i w dodatku 2 godziny przed planowanym wstaniem ...
Wczoraj dzwoni jeden, drugi... aż w końcu udało mi się otworzyć oczy i wiecie co ? Chyba nigdy nie byłam tak szybko na nogach
, trwało to dosłownie 2 sekundy plus pewnie pół bloku mnie słyszało. A dlaczego ? Otwieram oczy, patrzę a na łóżku przede mną stoi zwierzątko, patrzy na mnie z szeroko otwartymi oczkami i dużymi uszkami
Na szczęście po chwili emocje opadły i małymi kroczkami próbowałam dotknąć tego słodziaka aż wreszcie znalazł się na rękach
Z minuty na minutę idzie mi to coraz lepiej
dziś nawet będąc poza domem nie mogłam doczekać się powrotu.
Niestety w momencie kiedy biega sobie po mieszkaniu, ja siedzę na bezpiecznej wysokości
ale jestem pewna, że to się w expresowym tempie zmieni.
W pierwszej chwili wystraszyłam się ale teraz nie wyobrażam sobie abym mogła go oddać
Chyba przyznacie, że jest słodki
Anelia napisał/a: |
|
Tego maleństwa nie da się nie kochać
Anelia napisał/a: |
|
Niestety króliczek jest jeszcze bezimienny. Może pomożecie mi wybrać imię dla tego słodziaka ? To chyba Ona ...
Jeszcze raz bardzo dziękuję za życzenia.
Pozdrawiam.