czkawka, piszesz wystarczająco dużo czkaweczko Za co ja bardzo Ci dziękuję I nie zamartwiaj się tym ,kiedy myślisz,że nie piszesz za dużo, jestem i tak pod wielkim wrażeniem,że ciągle zaglądasz i wspierasz Masz tak dobre serca i wiele chęci do pomocy innym. Co tam u Ciebie kochana?
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Za wszystkie pomocne mi informacje bardzo dziękuję DSS, Absenteeism, Richelin.
Dziękuję także Tobie: Luna, Katarzynka36, ela1, Gonia ...
Te informacje mają na prawdę bardzo duże znaczenie dla Nas.
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Anelia, dobrze, że wyjaśniłaś większość kwestii, szkoda, że lekarz nie pomyślał o tym wcześniej, oszczędziłby Wam wiele stresu.
Będę trzymać kciuki za najbardziej pomyślne załatwienie spraw związanych z naświetlaniami.
Pozdrawiam serdecznie.
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
No jak tak można!!! oburzyłam się, przepraszam Anelko. Zamiast od razu powiedzieć co i jak, eh. Przykro mi, że tyle stresu Was to kosztowało. Ściskam Cię mocno i Tatusia i dużo sił
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum