Witam
u Uli jak zwykle dół , chemia i następna we wtorek , nie bardzo chciała rozmawiać dzisiaj , umówiłyśmy się na telefon we wtorek po chemii , ja już będę w szpitalu na Raciborskiej , dziękuję , że pamiętacie o mojej Uli
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
soniu21, powtarzaj Uli, że tu jesteśmy z Nią, że są osoby, którym Ona nie jest obojętna. Że jest jedyna i niepowtarzalna. I że jest ważna. I że tu na forum tak twierdzimy.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
dziękuję Justynko
powtarzam , ale co myśli osoba , kobieta , która ma 48 lat wie i żyje ze świadomością , że gaśnie , odchodzi i nie ma się do kogo przytulić , to jest straszne i bardzo boli
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
kobieta , która ma 48 lat wie i żyje ze świadomością , że gaśnie , odchodzi i nie ma się do kogo przytulić , to jest straszne i bardzo boli
Tym bardziej trzeba powtarzać, o tym jak jest ważna. Wiem, wiem nasze wirtualne przytulanie i trzymanie za rękę nie zapewni poczucia bliskości i fizycznego znaczenia tego gestu. Jeśli już człowiek musi odejść z tego świata, to dobrze aby miał przekonanie o tym, że nie była tu na 'marne'. Dla niektórych ludzi COŚ znaczy. Niestety ja tu to tylko mogę się 'mądrzyć'. Smutno
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
powtarzam , mówię tłumaczę ale i mnie zaczyna pomału siadać psychika , dla mnie też jest to bardzo trudne i bolesne
Trudno w tym wszystkim znaleźć siłę i odwagę oraz dobierać słowa. Bardzo trudne. "Wlać' w człowieka kompletnie załamanego słowa otuchy, wlać wszystkie pozytywne uczucia w serce i umysł. Pomyślałam nawet, aby napisać list do Uli i abyś go przekazała, ale chyba na tyle 'mądra' nie jestem ... . Przykro mi.
[ Dodano: 2011-10-09, 19:39 ] soniu21,
Witajcie
we wtorek będę widziała się z Ulą , mam dla niej prezent , już jest z niego zadowolona i mnie to cieszy , kupiłam jej fajne spodnie bo ma niedługo imieniny , jest po następnej chemii , znowu nie mogli się wkłuć dopiero za trzecim razem się udało , dalej na chemię jeździ sama , kiedyś to się źle skończy , oby nie
pozdrawiam cieplutko
Stanisław Jachowicz
Hej
muszę Wam napisać coś dobrego , dzisiaj dzwoniła do mnie Ula była w tak dobrym humorze , że aż byłam zdziwiona ale bardzo mnie to ucieszyło nie wiem jaki był powód tej radości ale to nie ważne , ważne jest to , że nie ma doła , będę się widziała z Ulą we wtorek jak pojadę po wyniki męża , Ula ma chemię
pozdrawiam cieplutko
Stanisław Jachowicz
sonia21, jak dobrze się czyta takie wieści, że u tak samotnej osóbki (samotnej przez rodzinę) jaką jest Ula pojawił się uśmiech na jej twarzy. Oby dobry humor dopisywał jej częściej.
sonia21, proszę pozdrów Ulę.
sonia21, dobrze, że ma Ciebie...
Jakbym mogła jakoś pomóc to daj znać, proszę.
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum